balarisianne42 merhaba gebelik takibim Erzurum’da ama doğum Denizli’de olucak ailemiz orada henüz bir doktor bulmadık ama hastane olarak fiyat bilgisi almıştım
yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?
Bebetonunannesii sevgi hastanesi İzmir yolu üzerindeki
Brcc92 cevap geldi mi size? Göremedim de. Ben de yaşama gidiyorum ücretini merak ettim.
SeviMerveUsta
Hangi semt hangi hastane acaba
BurcuSahin İstanbul Esenyurt Medihaus
Lulikli Görür görmez Eskişehir olduğunu anlamıştım. Ümit hastanesi mi😀
Tfidan
Çok teşekkür ederim Canım
badeninannesiii aynen 😂 gerçi doğum paketleri acıbademle aynı oldu 🤣
Kızlar Bağcılar medicine Fatma Türkan hanıma giden var mııı
Asli6- onur beyde çok iyi diyorlar hayırlısı bilmiyorum valla herşey ateş pahası ben gene imperialde yapmayı düşünüyorum mecbur çünkü bu zamana kadar takip eden doktorum belli son anda doktor yada hastane değiştirmeyi doğru bulmuyorum açıkçası ama devletin imkanlarıda çok çok daha iyi ha birde devlette doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir ama benim bildiğim ve duyduğum normal doğumda özellikle sürekli nöbet değişiyor e nöbet değiştikçe doktor değişecek ebe değişecek gelen elleyecek giden elleyecek zaten covidden sebep kimseyi yanına almıyorlar bilmiyorum valla assa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık kaç haftalıksınız siz birde nerde oturuyorsunuz
Lulikli o yüzden ben afyonda doğum yapmaya karar verdim 😅
badeninannesiii bilecikten geliyorum canım ben daha da uzağa gidemem yolda doğururum muhtemelen afyon falan düşünsem 🤣
gamsee1 Evet öyle. 😊
Lulikli biz de görev nedeniyle ilçedeyiz. Afyon da Eskişehir de 1 saat. Mecburen bütçemizi düşünerek buna karar verdik 😅