• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

Kızlar Bağcılar medicine Fatma Türkan hanıma giden var mııı

Asli6- onur beyde çok iyi diyorlar hayırlısı bilmiyorum valla herşey ateş pahası ben gene imperialde yapmayı düşünüyorum mecbur çünkü bu zamana kadar takip eden doktorum belli son anda doktor yada hastane değiştirmeyi doğru bulmuyorum açıkçası ama devletin imkanlarıda çok çok daha iyi ha birde devlette doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir ama benim bildiğim ve duyduğum normal doğumda özellikle sürekli nöbet değişiyor e nöbet değiştikçe doktor değişecek ebe değişecek gelen elleyecek giden elleyecek zaten covidden sebep kimseyi yanına almıyorlar bilmiyorum valla assa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık kaç haftalıksınız siz birde nerde oturuyorsunuz

badeninannesiii iyi yapmışsınız 😊 sonuçta bu bebişler doğacak, keseye nere hitap ediyorsa orası olsun, sağlıkla gelsinler 🥳

Brcc92 bugun yaşam hastanesine gititm doğum ücreti 5400 imiş normal oda için yarı suit için ektra 750 suit oda içinse 1500 tl ek ücrer istiyorlarmış haziranda tekrar bir zam gelebilir dediler ama net değil tabi

Emine5534 meganın fiyatları yüksek cnm . Ama medipol fiyatı normal dogum 2.800 verdik biz çok ilgililer grrcekten fiyatı az bile doktoru hemşiresi hasta bakıcısı çok iyi ve çok temiz hastane kesinlikle tavsiye ederim dha fazla para vermeye gerek yok

100111 Sincan koru hastanesi. Doktorumdan da asiri memnunum. Kendisi onceden sincan korunun bashekimiydi. İlk cocugumu da kendisi takip etti ve dogurttu. Simdi kendi muayenehanesini açtı. Su an ki dogum paketi fiyati yilbaisndan sonra zamlanmis. 8500tl.

Kocaeli’de ki arkadaşlarım için güncelleme yapıyorum dün izmit konakta randevum vardı Firdevs hanımla
        Muayene için 315
        Nst için 10₺
        İdrar ve kan tahlili için 109₺ verdim.

Normal doğum 5000 (edipural isterseniz ekstra 500₺)
        Sez.5500
        Zorunlu covid testi için 150₺
        Diye fiyat aldım

Doğumun içinde ekstra fotoğraf çekimi küçük bi albüm yapıp veriyolarmis.refakatci dışında kesinlikle ziyaret kabul etmiyoruz dediler 🤗🤗🤗ilgilenenlere merak edenlere bilgi olsun

miray76t yaaa ne güzel memnun kalmanız hangi doktora gittiniz peki esenlerde olan medipol dimi faha önce çocuk doktoruna gitmiştim oraya memnun kalmştım baya önceden ama

Nus_12 muayene 160 TL kontroller Çankayatıp da yapılıyor dört gün sonra kontrolüm var artış olmuş mu bilmiyorum gidince öğrenecem.