Lulikli Görür görmez Eskişehir olduğunu anlamıştım. Ümit hastanesi mi😀
yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?
Tfidan
Çok teşekkür ederim Canım
badeninannesiii aynen 😂 gerçi doğum paketleri acıbademle aynı oldu 🤣
Kızlar Bağcılar medicine Fatma Türkan hanıma giden var mııı
Asli6- onur beyde çok iyi diyorlar hayırlısı bilmiyorum valla herşey ateş pahası ben gene imperialde yapmayı düşünüyorum mecbur çünkü bu zamana kadar takip eden doktorum belli son anda doktor yada hastane değiştirmeyi doğru bulmuyorum açıkçası ama devletin imkanlarıda çok çok daha iyi ha birde devlette doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir ama benim bildiğim ve duyduğum normal doğumda özellikle sürekli nöbet değişiyor e nöbet değiştikçe doktor değişecek ebe değişecek gelen elleyecek giden elleyecek zaten covidden sebep kimseyi yanına almıyorlar bilmiyorum valla assa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık kaç haftalıksınız siz birde nerde oturuyorsunuz
Lulikli o yüzden ben afyonda doğum yapmaya karar verdim 😅
badeninannesiii bilecikten geliyorum canım ben daha da uzağa gidemem yolda doğururum muhtemelen afyon falan düşünsem 🤣
gamsee1 Evet öyle. 😊
Lulikli biz de görev nedeniyle ilçedeyiz. Afyon da Eskişehir de 1 saat. Mecburen bütçemizi düşünerek buna karar verdik 😅
badeninannesiii iyi yapmışsınız 😊 sonuçta bu bebişler doğacak, keseye nere hitap ediyorsa orası olsun, sağlıkla gelsinler 🥳
Aysegul_kara sincan koru
Ceydaturan karatasta muayene ücreti 245 denmişti ama
Kocaeli’de ki arkadaşlarım için güncelleme yapıyorum dün izmit konakta randevum vardı Firdevs hanımla
Muayene için 315
Nst için 10₺
İdrar ve kan tahlili için 109₺ verdim.
Normal doğum 5000 (edipural isterseniz ekstra 500₺)
Sez.5500
Zorunlu covid testi için 150₺
Diye fiyat aldım
Doğumun içinde ekstra fotoğraf çekimi küçük bi albüm yapıp veriyolarmis.refakatci dışında kesinlikle ziyaret kabul etmiyoruz dediler 🤗🤗🤗ilgilenenlere merak edenlere bilgi olsun
miray76t yaaa ne güzel memnun kalmanız hangi doktora gittiniz peki esenlerde olan medipol dimi faha önce çocuk doktoruna gitmiştim oraya memnun kalmştım baya önceden ama
Nus_12 muayene 160 TL kontroller Çankayatıp da yapılıyor dört gün sonra kontrolüm var artış olmuş mu bilmiyorum gidince öğrenecem.