hunilimom emineisk28 en son doğum arkadaşımdan duydum 4.600 imiş muayene ücreti de 225 TL nst sanırım 30-40 TL
Ceydaturan Handeee2 2 hafta önce gittim 4 ünde tekrar gidecem ama biz anlaştık değiştirmezler diye Ümit ediyorum 😂
fatoskarakus Askiletotomsu ne alaka özel hastane sonuçta , yapılan işlemler falan herşey aynı diğer hastanelerle . Saçma düşüncelerinizi kendinize saklayın
derinnguney Burcusenkoc Ertan hocaya gidiyorum Ertan Adalı. Sizin doktorunuz kim? Doğumu nerede yapacaksınız ?
derinnguney Burcusenkoc Bende sevgi hastanesinde düşünüyorum, nasıl o kadar fark ediyor anlamadım. Bandırma’dan geliyorum ben buradaki doktorların muayene ücretleri aynı 350 TL.
MrwGngrn Burcusenkoc sevgi hastanesi 2022 fiyatı 6.400 diye biliyorum. Muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz??
dmrcmsy Amasya da özel hastane yok en yakın sansun da var o da 10.000 dedi liv özel hastanesi medikal filan hep öyle liman hastanesi telefonla fiyat vermedi artık ne kadar çoksa fiyatı 😥çok kararsızım 😔 samsunda doğum yapan var mı memnun kalan 🙄
Snmckr dmrcmsy hastanelerin anlaşmalı doğum sigortaları oluyor muayene doğum falan hepsi içinde 7800 tl
Burcueylus dmrcmsy medicali duymadım ama bi arkadas dedi anadoluda 18.bin tl demisler sezaryan doguma
Burcusenkoc derinnguney Ertan hoca biraz daha pahalı Prof ya ondan sanırım alattin kaçarda 200 doğum da 6000-6400 arası
hukukcuanne_06 Esrtl doğum paketi mevcut mu? Acımadan sanırım bahsettiğiniz hastane. Ben de oralıyım ama ankarada yaşıyorum. Ankara İstanbul İzmir dışında en pahalı fiyatlar eskişehirde gibi geldi de doğum paketi var mı diye merak ettim
Esrtl hukukcuanne_06 evet acıbadem. bu fiyatlar standart doğum paketi fiyatları. standart oda. normalse 1 gece, sezeyansa 2 gece yatış. refakatçi yemeği vs. içinde