minikmucizemmmmmmm Usnac1995 bizim burda Konak hastanesi var orda da öyle sıra üstüne şura bekleniyor doktordan çok memnundum ama hamilelik+maske 1-2 saat sıra bekleyemem dedim Medicale geçtim ve şuan çok memnunum
Sbhan Kayseri Özel Hüma Hastanesi muane ucreti indirimli 155 tl Dogum ucreti sezeryan veya normal dogum ayni fiyat 3900 tl dediler askeri indirimle 3300 e gelecek.
Zeyno36 Zeyno36 minikmucizemmmmmmm ama bilge hocanın sgk ile antlaşması olmadığı için ücretler biraz yüksek 600 civarı olması lazım muayene ücreti bizim özeş sağlık sigortamız olduğu için uyguna geliyor. Medicalparkta da ünal hoca var ondan da çok memnundum.
Ceydaturan Zeyno36 normal doğum üzerinden konuştuk ama bu gidişimde sezeryan olarak da konuşacam o zaman yazarım
Nurdiri Lulikli Muayene 350 doğum 8000 tl İstanbul Türkiye hastanesi ama ben iki Can sağlık sigortası yaptırdım 9700 tl sigorta yapıp bütün kontrollerim ve doğum sigorta kapsamında oluyor
Zeytininannesi01 gizzzy35 Normal doğum ücreti hakkında bilginiz var mı ☺️Bende Yenişehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum da ☺️
Zisanince emineisk28 sakaryada oturuyorum bey ekimde ilk bebeğimi doğurdum şu an da sigortasız 6.000 her halde tam bilmiyorum ben ilk bebeğim ağır bir kalp hastalığına sahip olduğu İçin şu anda devlete gidiyorum gayet memnunum boşu boşuna gitmişim özele gidicem doğumumu yapıcam devlette
Cnms emineisk28 İstanbul Acıbademde sadece doğum ücreti 25 bin diye öğrendim.Avıbadem de doğum yapan var mı cidden fiyatlar böyle mi ??