• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

Zehratay benim artık 35.hafta o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum ama sürekli zam geliyor çok saçma

Cennetim41 muayene için ucyuz kusur dedi tam hatırlamıyorum pazartesi ogrenicem doğum falanda değişti muhtemelen

İstanbul Anadolu yakasındayım muayene 130 normal doğum 4 bin TL inşallah zam falan gelmemiştir yada gelmez

Beno ben en son 15 de gittim Firdevs hanıma şu an 25 haftalık olduk son iki seferdir Gölcük medara gidiyorum indirimle 195 ₺ ye geliyor demekki mantıklı bi karar almışım 😂

• Beno bunu yanıtladı.

Brcc92 15 bin mi yakon zamanda doktora gideceğim öğrenirsem sizede yazarım

Zehratay yani erken gitmişsin evet içine öyle sindiyse güzel 👍 ben şuanlik memnunum zaten sona geldim yapipacak tahlil biseyde kalmadı bı tek nst ve muayeneye gidicem çok sıkıldım hamile olmaktan bir an önce doğsa diye bakıyorum 😂

emineisk28 Azerbaycanda özel hastanelerde doğum-(800-1000manat); sezeryen(1100-1400 man)

derinnguney şehir hastanesinde yapılmıyordu canım ama şimdi perinatoloji açılmış sanırım yaparlar benim kendi özel doktorum yaptı zaten detaylıyı sadece rapor veremiyor bende raporlu olsun diye perinatologa gittim