Gonul_1 Burcutf evet uygun Bahçelievler vital Hospital ben hamileliğim in başından beri gidiyorum çok menmunum
Burcutf Medicana atasehir normal 12 bin sezeryan 14 bin oda uzman doktor. Benim doktorum doc. Onunkini daha öğrenemedim. Napcam bilmiyorum 😶
Bsrkcbs07 bebislerimi_buyutuyorum kepez devlet de çok zor sıra geliyor canım bende Şelale tıp merkezine gidiyorum muayane ücreti 105 tahlil sonuçlarını sorunsuz hangi gün olursa gösteriyorum doktor çok iyi pazartesi günü de doğum için fiyat alıcam
bebislerimi_buyutuyorum Bsrkcbs07 evet en çok o durumdan muzdaribim bende 🙁 çok geç geliyor senin gittiğin doktor kim benide bilgilendirir misin 😊
fatoskarakus Bernass Meydan Hastanesi Ali Sancak Hoca , hamileliğimin başından beri gidiyorum ve çok memnunum doktorumdan
aslii_15 zdurum yüreğir altınkoza hastanesi ersin bey var orda çok çok iyi bi doktor ben ilk ayımdan beri ona gidiyorum çok da memnunum 2 gün önce yengem de onda doğum yaptı 3000 yaptı doktoru ben gidince bana da yardımcı olacak fiyatta