Gzdecinar bebislerimi_buyutuyorum antalyada yasiyorum bende memnun kaldiginiz yer neresi devlette bilgi verebilir misiniz
Tugcesevimli Smyye1B olabilir evet indiriminizden kaynaklıdır benimde var cihanda indirimli halini sormak aklıma gelmedi vallaha fiyatlar o kdr uçuk ki 😄😄😄
Smyye1B Tugcesevimli Oda süsleme ve fotoğraf dahil dediler bana uygun geldi 😇 burada gördüğüm 10binler 15 binlerden sonra 😅
Aysegulce hukukcuanne_06 ne zaman görüştünüz bende oraya gidiyorum ama henüz doğum parasını sormadım bu gidişimde soracağım böyle ise çok fazla ya 🤦🤦🤦 elif terzi ye gidiyorum ben muayne de 205 TL
hukukcuanne_06 Aysegulce biz 17 ocakta aldık paketi kalp atışını duyunca. Gittiğimiz 2 muayenenin parası da düşüldükten sonra kalan meblağı ödedik. Doktordan doktora fiyat mı değişiyo acaba ya da benim kurum indirimi var %10 ben belki onun düşülmüş halini hatırlamışımdır. Sizin kaçıncı haftanız? Belli aydan sonra olan paket biraz daha uygunmuş ama zaten o zamana kadar bi çok tahlil geçmiş oluyo.
DilaraArslan07 bebislerimi_buyutuyorum Hangisine hangi doktora gidiyorsunuz biz 1 kez devlete gittik Allah etmeye biz özel değiliz kime denk gelirsen o girer doğuma falan ukala ukala konuştu
bebislerimi_buyutuyorum DilaraArslan07 hadi yaa ben Kepez devlet hastanesinde bir doktora gidiyorum Fatma Özlem kılıç şuan için bir sorunum olmadi ilerki zamanda da olmaz inşallah çünkü doğumuda orda yapmayı düşünüyorum 🙁 siz hangi hastanede o şekilde konuşmalara maruz kaldınız acaba yanlışlıkla gitmeyelim 🙄🙄
Aysegulce hukukcuanne_06 bende 9 hafta 3 günlük idi muayneyr gittiğimde bizimde kurum indirimi var ama belki de doktora göre mi değişiyor bende bilmiyorum. Kızım 14 aylık şuan elif terzi de doğum yapmıştım 4300 ödemiştik 7 binlere çıktı ise çok artmış ya. Şuan benim 3. Gebeliğim 10+6 günlük bugidişimde soracağım inşallah doğum ücretini
DilaraArslan07 emineisk28 Antalya 4250 normal doğum 165 muayene ücreti nst ne kadar bilmiyorum daha sormadım Antalya’da en uygunu bu fiyatlar aşırı aşırı fazla.
Tugcetaluuu33 Mersin MedicalPark muayene 275 TL kurum indirimiyle 210 a gidiyorum. Doğumu eşim sormuş normal 5,sezaryen 5500 demiş doktorum
Anne1010 emineisk28 muayne 300 doğum 1000 lira Ankara Hacettepe üniversitesi doğum şekli fark etmiyo.