Gulenay-18 Elfs bende öyle duydum kaşımamak gerekiyormuş ama insan duramıyor öyle tatlı kaşınıyor ki özellikle göğüsler 😃😃
guzelbebegimmmmm Gulenay-18 ilk gebeliğimde 38. Haftada çatlamıştım ve yıkımdı benim için😄 o kadar dayanmıştım halbuki. Bu gebeliğimde 36dayım çatlağım yok. 3-5 kere belki Hindistan cevizi sürmüşümdür. Üşeniyorum
Gulenay-18 guzelbebegimmmmm gerçekten son haftalar en fazla çatlak olan zamanlar oluyormuş umarım bunda çatlama olmaz doğumdan sonrada geçmiyor kalıyor diymi çatlaklar
Gulenay-18 Hilalkhrmn417 Benimde öyle hiç aşermedim çok duygu değişimlerinde olmadı eşimsen hamilemisin değilmisin farketmiyorumbile diyor nasıl hamileyiz biz ya aşermedik naz yapamadık 😃😂
Sudenr Gulenay-18 yok canım hiç bişey kullanmadım o kremler boş kiminin yapısında oluyor çatlıyor kimisi hiç çatlamıyor 😊
guzelbebegimmmmm Gulenay-18 evet canım. Bebek son haftalarda sürekli toplanıp kasıldığı için oralar çatlıyor hep. Doğum sonrası kalıyor. Belirli bi zaman sonra beyazlıyor
Barannbebek Gulenay-18 29 hafta olduk henüz bir şey yok çok şükür. Her gün en az 3 kere yağlıyorum uzuun bir süredir. 3. Ayım da falan başladım. Hindistan cevizi yağı, arifoglulunun çatlak bakım yağı, kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum.
Gulenay-18 Barannbebek maşallah canım 🧿 ben işimden dolayı günde bir kez bile zor yapıyorum umarım çatlamaz
Sakinem212 Gulenay-18 hiç çatlamadım 2 doğum yaptım başkada düşünmüyorum zaten göbekte tüylenme oldu 2 3 ay içinde döküldü hepsi vicudum esnek hiçbişey de sürmedim.
Gulenay-18 Sakinem212 Maşallah canım 🧿 her kadın senin kadar şanslı değil neler kullanıyorlarda yinede çatlayabiliyor
Afro-dit Gulenay-18 iki gebeliğimde de çatladı sağlık olsun benim için önemli değil çocuklarımın hatırası olarak goruyorum hiç krem felan da sürmedim