Nessozz Gulenay-18 bio oille biraz küçüldüler sanki ama tamamen geçmez ya çatlak dediğin görünümü hafifler anca :( olmuşa pek çare yok ben daha fazla olmasın diye uğraşıyorum 😁😁
Gulenay-18 Elfs bende öyle duydum kaşımamak gerekiyormuş ama insan duramıyor öyle tatlı kaşınıyor ki özellikle göğüsler 😃😃
guzelbebegimmmmm Gulenay-18 ilk gebeliğimde 38. Haftada çatlamıştım ve yıkımdı benim için😄 o kadar dayanmıştım halbuki. Bu gebeliğimde 36dayım çatlağım yok. 3-5 kere belki Hindistan cevizi sürmüşümdür. Üşeniyorum
Gulenay-18 guzelbebegimmmmm gerçekten son haftalar en fazla çatlak olan zamanlar oluyormuş umarım bunda çatlama olmaz doğumdan sonrada geçmiyor kalıyor diymi çatlaklar
Gulenay-18 Hilalkhrmn417 Benimde öyle hiç aşermedim çok duygu değişimlerinde olmadı eşimsen hamilemisin değilmisin farketmiyorumbile diyor nasıl hamileyiz biz ya aşermedik naz yapamadık 😃😂
Sudenr Gulenay-18 yok canım hiç bişey kullanmadım o kremler boş kiminin yapısında oluyor çatlıyor kimisi hiç çatlamıyor 😊
guzelbebegimmmmm Gulenay-18 evet canım. Bebek son haftalarda sürekli toplanıp kasıldığı için oralar çatlıyor hep. Doğum sonrası kalıyor. Belirli bi zaman sonra beyazlıyor