Busra2013 ben Karatay diyeti ve günlük yürüyüşe gectigim gibi şikayetlerim neredeyse bitti. Aşırı kilo artisim da durdu. Gece rahat uyumaya başladım, mide şikayetlerim geçti… bir de ne kadar yersem doymuyordum yedikçe yiyesim geliyordu. O da hızlıca geçti. Menumden unlu şekerli glisemik indeksi yüksek şeyleri çıkardım. Pirinç patates glisemik indeksi çok yüksek tümü ile yasak. Bal reçel makarna börek ekmek salam sucuk vs yasak. Et yumurta sebze çiğ kuruyemiş tereyağ zeytinyağı yoğurt bunlara yöneldim. Yürüyüş inanılmaz iyi geliyor. Diyet +yürüyüş ile vücudumu çok rahat hissettim. Hamile değilmişim gibi. Ne yediğimiz gerçekten çok etkiliymis. Bir gün diyetten sapsam dengem bozuluyor uykusuz kalıyorum. Tavsiye ederim size. Anne Adayları ve Hamileler için KaratayDiyeti diye bir kitap var bir iki günde biter , çok net nasıl yememiz gerektiğini bedenlerini anlatıyor. Karatay in heykelini dikesim var zaten😊 beni bir sürü hastalıktan kurtardı sapasağlam yaptı. Yıllardır Karatay diyeti yaptığımda sapasağlam çok güçlü olurum bir dure bırakırsam hastalanirim.