Oyku3005 Gulenay-18 26+6 haftalığız çatlağım yok bu ana kadar bişi kullanmadım her ihtimale karşı daha yeni başladım bebek yağı sürüyorum her yerime özellikle göbeğime çatlak yok ama göğüs ucum hep kabuk bağladı orayada yağ sürüyorum etki ediyor gibi 😊
Gulenay-18 Oyku3005 maşallah canım 🧿 inşallah hiç çatlamaz 🤲🏻Bendede öyle oluyor kabuk bağlayıp soyuluyor göğsüm aniden büyüdüğü için sanırım
Gulenay-18 Morprenses ben daha fazla alıcam gibi daha 25. Haftada 11-12 kilo aldım son haftalar daha fazla alınıyor iyice alırım 😃
Morprenses Gulenay-18 boşver kafana takma doğru değil elbette ama yapacak bişey yok çok şükür sağlığımı etkileyen bi durum olmadı 🙏🏼🌸
Beyzanrr Gulenay-18 ben 4. Aydan beri su bazlı nemlendirici ve arada zeytinyağı sürüyorum çok şükür hiç çatlağım yok 7. Aydayız
MeyraRana Çatlamak ne kelime belden aşağı hep çatlak hani ne sürüldüyse faydası yok vücudum kıpkırmızı belim karnım bacaklarım hani aşırı kötü.
Gulenay-18 MeyraRana Genetik olabilir bazen ne yapsanda fayda etmiyor canım kafana takma bebişinden kıymetli değil 🥰
Gulenay-18 Morprenses çok şükür canım sağlık olsun ben işim gereği çok aldım masa başı çalışıyorum çok hareketsiz kalıyorum onun etkisi çok fazla oluyor
nmtock41 Gulenay-18 kaşımayın diyorlar doğal yağ karışımı kullanıyorum diğerleri çok pahalı geldi almayacağım ama henüz çatlama yok göğüslerimde hafif var gibi oraya da sürmeye başladım hemen her yere sürmek gerekiyor kol kalça bel göbek ben zaten çatlamaya müsaitim
Gulenay-18 nmtock41 bende zeytinyağı sürüyorum şimdilik çatlama yok ama aşırı kaşıntı başladı umarım çatlamaz
Passion_ Biz 16. Haftamızdayız kalçam ve basenlerim o kadar büyüdü çatladılar:( arka tarafımda çok çatlak var nasıl geçireceğim bilmiyorum 😞😞😞😞 karın bölgem için kremler kullanıyorum şuan orada bişey yok şükür
Gulenay-18 Oyku3005 evet canım çok haklısın ben zeytinyağı sürüyorum şuanlık hafifletiyor ama geçmedi doktora gidince sorayım dedim ama daha 2 hafta var gitmeme göğüs ucu kremi falan tavsiye eder sanırım
Gulenay-18 Gebehanim kız çocukta oluyormuş canım ama nasıl çare bulucaz onu bilmiyorum yağları deneyip görücez artık