Arkadaşlar adet gecikmesi için tarlusal verdi doktor 10 gün gecikme vardı gebelik testi negatif çıktı şimdi 14.gün olcak hala regl olmadım ama ya hamileysem geç döllenme vs bişey varsa diye kullanmaya korkuyorum düşük yaptırabilirmiş bu ilaç çünkü ne yapmalıyım sizce🤷🏻♀️
Tarlusal verdi doktor adet gecikmesi için ama kullanmaya korkuyorum
Yaptığın gebelik testi kan testi miydi ?
Bu akşam acilde ya da yarın sabah sağlık ocağında kan tahlili olursanız varsa hamilelik çıkacaktır.
@kucukkurtc sakın kullanma bikaç gün daha bekle gerekirse ben aynı hataya düştüm kan tahlili vermedim test yaptım evde negatif çıktı tarlsual kullandım 2 kutu sonrasında yıne adet olmayınca test yaptım pozitif çıktı şuan hamileyim düşük olmadı cok şükür ama sağlığı yerinde olacak mı ondan cok korkuyorum doktor bişey olmaz dediler ama internette hapın gebelikte kullanımına bakınca emin olamadım simdilik bi sıkıntımız olmadı detaylı ultrasonda falan bakcz zamanı gelince
Ulturosandan bakmıştır bakmadan vermez doktor bence bende oldum cok kez insan umutlanıyor yutuktsn sonra hapı adet oluyorsun doktor kan tahliline baktı mı
Safakakcy evet kan testi yaptı ama 10 gün gecikme vardı yine bir şüpheye düştüm bende yani 🤦🏻♀️
varbirhayalimiz kan testi yapto doktorda ama 10 gündü daha ben yinede bir tereddütte kaldım şüphedeyim ondan da içmedim henüz ilacı
busepoyraz yaa canım yoktur inşallah sorun 🙏🏻Bende 10. gün kan verdim negatif çıktı ama yinede bir şüpheye düştüm ilaç konusunda bi elim gitmiyor yani
Rk805108 evet kandan baktı 10. gün ama ne bileyim bende bir kararsız kaldım şüpheye düştüm içmedim ilacı henüz
@kucukkurtc saol inşallah olmaz bi sıkıntı sağlıklı doğar sende bir hafta daha bekle en fazla sonra tekrar bi tahlil yaptırır ona göre kullanırsın ilacı
busepoyraz evet evet öyle yapcam kesinlikle kullanmıyorum daha canım sağlıkla alın kucağınıza sizde😍🙏🏻
kucukkurtc bendede ayni durum soz konusu kuzum bugun 15 gun oldu gecikeli 11.gun doktora gittim kan tahlili verdim negatif cikti ultrasonla bakti yumurtan catlamis ama arkada gelismekte olan yumurtan var dedi sonra tarlusal verdi bende supheye dustum kullanmiyorum 1 hafta daha beklicem olmazsam kan tahlili yapip oyle kullanirim diyorum. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah ♥️
kucukkurtc tarlusal yerine duphaston kullanın şüpheniz var ise gebe iseniz bile bu ilaç koruyor
OndokuzEkim- aynı şekilde canım benimde öyle bende kullanmıyorum hayırlısı bakalım ikimiz içinde😍🙏🏻
Gamzecem aa öyle mi ama reçetesiz alınıyor mu ki acaba
- Düzenlendi
kucukkurtc sağlık ocağına gidip tekrar tahlil berin duruma göre kullanırsınız:) Bide hamileyseniz 14 gün olmuş gecikme olalı kaset testinde de silikte olsa çıkar alıp sabah ilk idrarla yapin derim Ben duphaston kullanıyordum gecikme zamanında duphaston aynı zamanda hamileykende verilen bir ilaç bebek tutunması için
kucukkurtc bekleyin ne olur
ne olmaz arkadaşım 20.gün gecikmesinde negatifi gördü kanda taaki 1 ay sonra mı tekrar test yaptı pozitif gördü şuan doğurdu bile maşallah 🤗
Gulsumelif evet testte alıcam bakalım ona göre bakarım yoksa cesaret edemiyrum 🤷🏻♀️
kucukkurtc tarlusal düşük uaptirmaz gebelik varsada zarar vermez ama 15 gün olmuş olsa muhakkak çıkardı gec dollenme bile olsa bir ufak degeriniz çıkardı
kucukkurtc Evet çok haklısınız insan tereddütte kalıyor belkide içinize doğuyor hakkınızda hayırlısı olsun❤
Ben idrar kaçırma ilacı kullanıyordum tereddütte kaldım kendi kendime ilaci içmedim normalde son adet tarihim de 27 haziran ama geç döllenme olmuş 12 temmuz diye 14 ağustos ’ta hamile olduğumu ogrendim 17sinde doktora gittim ve başka bir doktora kalsa öyle olmasi imkansız kürtaj a gel bebek sağlıksız belli ki oluşmamış dedi… kana göre 8 haftalık ama ultrasonda 5 hafta gözüküyor demişti… Kendinizi dinleyin 🙏🙏