Gamzecem kucukkurtc doktor kontrolünde iseniz doktorunuza soyleyin yazsın reçeteli diye biliyorum çünkü yada yolunuzun uzerinde eczane varsa sorun bı intrenetten araştırın çok iyi bir ilaç gebelikte de düşük riski öncesi kullanılıyor aynı zamanda regli olmanıza yardımcı oluyor tarlusal çok zararlı duphaston en iyileri ve güçlü bir ilaç 5 gün sabah akşam bullanip bırakıyorsunuz 7 gün içinde oluyorsunuz gebelik yoksa doktorunuza danışın .
Selin12- busepoyraz canım ben ikinci hamileligimde bilmeden kullandım tarlusali çok şükür hiç bir sorun olmadı kizim şuan 5 yasinda
gulsuayan 10 gün geçmiş ve testte de çıkmadıysa hamile değilsinizdir psikolojik olarak adet olmuyorsunuzdur bence daha fazla geciktirip yumurtlama ve adet dönemlerinizin de dengesini bozmayın derim gebelik olsaydi doktorunuz mutlaka fark ederdi
kucukkurtc gulsuayan yani öyle ama işte tereddütte kaldım bi yarın bir test yapıp içerim duruma göre artık🤷🏻♀️
kucukkurtc Tupbebekile belkide öyle aşırı kararsızım ilaç konusunda bilemedim yarın bir test yapıcam ne olur ne olmaz duruma göre içerim
kucukkurtc Gulsumelif ya canım bilemedim işte bende yarın bir test yapayım duruma göre içerim ilacı artık bakalım
Selin12- kucukkurtc tekrardan bir kan tahlili yaptırın isterseniz kedin çözüm olsun zaten hamileyken ictiginizde adet olmuyorsunuz
Fatmakmlk kucukkurtc Bn tam 60 gün olmamıştım adet bnde sizin gibi düşünmüştüm ama o zaman Hamile değilmişim maalesef içtim en sonunda kullandıktan sonra normal adet oldum eğer öyle Bi durum olsaydı sancılı Bi şekilde düşük yapardım demekki yokmuş sormuştum olsaydı çoktan kan testinde çıkardı demişti
busepoyraz @Selin12- teşekkür ederim 🙏 gercekten içimde sıkıntı vardı inşallah bizde sağlıkla alırız kucağımıza inşallah
3oglanannesi kucukkurtc kanda baktıysa olsa çıkardı 10 gün gecikmeyle korkmayın bişey olmaz en kötü evde test yapın kullanın