Elif2 Yaprak1984 allah razı olsun sabah devlet hastahanesine gittik oradaki doktor da 1 hafta daha beliyelim dedi 😔😔
Burcucuk Merhabaa biz de 7+5iz 👼🏻 Bir aksilik çıkmaz da Nisan’da kucağımıza alırsak bebişlerimizi çok güzel bi ayda doğum yapmış olacağız🤰🏻❤️
Elfu SemaD doktora gittin mi kalp atısı fılan nasıldı benim hamileliğim cok zor geçiyor yemek yemeyi özledim hiç Bİrşey yiyemıyrm ben, bende böyle kusmayamlara özeniyorum 9+4 olduk
Hakikat Merhaba kızlar bende nisan annesiyim.7+1 haftalığız.ama grip olmuşum.çok korkuyorum bebeğime bir şey olucak diye.37 ateşim var.kızlar bu hal çocuğa biş şey olurmu?doktora gidemedim.
ozturkburcin Merhaba nisan anneleri 🌸 biz de 6+2 haftalığız bu hafta gideceğiz kalp atışlarını duymaya ama bugün lekelenme gibi çok az kan gelmiş bu normal mi kasıklarımda da ağrım var biraz ama ilk hamileliğim olduğu için tedirgin olmalımıyım bilemedim 🤷🏻♀️
gamze04 Merhabalar😊bende9+4 deyim ve ilk hamileliğim.çoğunuz henüz belirti göremedim yazmış ben şimdiden ağrı sancı bulantı ve uykusuzluktan mahvoluyorum yer çekimi 4 kat daha arttı sanki 🤣Göğüslerimin acısından bahsetmiyorum bile 😌
33mersin gamze04 aynı gündeyiz sizinle aynı sorunları bende yaşıyorum şuan 😀 ama sanki son zamanlarda biraz akıntı olmaya başladı acaba sizde de oluyor mu
sulfat gamze04 değişim olmazmı. Bendede aynı bulantı baş dönmesi baş ağrısı ağızda metalik tat aşırı koku hassasiyeti. Yani nekadar belirti varsa yaşıyorum. Ve bide qöğüs aqrısı. Allah yardımcımız olsun.
gamze04 33mersin hemşeriyiz canım öersinlisin sanırım 😊evet artma durumu var ıslaklık çok oluyor günlük ince pedler işini görür 😉sorun varsa yazabilirsin 🤗