gamze04 Merhabalar😊bende9+4 deyim ve ilk hamileliğim.çoğunuz henüz belirti göremedim yazmış ben şimdiden ağrı sancı bulantı ve uykusuzluktan mahvoluyorum yer çekimi 4 kat daha arttı sanki 🤣Göğüslerimin acısından bahsetmiyorum bile 😌
33mersin gamze04 aynı gündeyiz sizinle aynı sorunları bende yaşıyorum şuan 😀 ama sanki son zamanlarda biraz akıntı olmaya başladı acaba sizde de oluyor mu
sulfat gamze04 değişim olmazmı. Bendede aynı bulantı baş dönmesi baş ağrısı ağızda metalik tat aşırı koku hassasiyeti. Yani nekadar belirti varsa yaşıyorum. Ve bide qöğüs aqrısı. Allah yardımcımız olsun.
gamze04 33mersin hemşeriyiz canım öersinlisin sanırım 😊evet artma durumu var ıslaklık çok oluyor günlük ince pedler işini görür 😉sorun varsa yazabilirsin 🤗
Kayaabusra 8+6 yız şuan kan testlerimi bugun yaptırabıldım biraz geç mı kalmışım sizce kızlar inşallah bir sorun çıkmaz :))
burcuyay06 Merhaba biz de 9+2 Nisan annesi olacağım allah nasip ederse ❤️🌹 Hepinize sağlıklı bomba gibi bir gebelik süreci dilerim
Petitonunannesi Bende Nisan annesi olacağım Allah izin verirse sağlıkla kucağımıza alalım. Bende çok acemi ve heyecanlıyım.
Yaprak1984 Kızlar ben cinsiyetini çok merak ediyorum 🤗 7+5 temyiz ve şimdiden 12., 13. Haftaların gelmesini bekliyorum💜
Halime23 15 Nisan doğumun inşallah 9+2 olduk bizde🤰😍rabbim sağ salim kucağumıza almayı nasip etsin güzel hamişler🌺🌺
sulfat Halime23 bizimki aynı ozaman canım benimde 15 nisan gösteriyor doğumu. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Osmansaime Kizlar Merhaba ben 9+3 haftalık hamileyim hiç kan tahlili vermedim hangi kan tahlilleri ni vermem gerekiyor. Gecikmeden yaptırım. Şehir dışındYM o yüzden yaptiRamadm .
sulfat Osmansaime canım doktora qit o sana hanqi tahlil olduqunu yazar zaten. Ama şehir dışındada olsan muhakkak bi doktora görün. Gidemediysen bile folik asiti içmeye başla.
Dlrm Kızlar merhabalar ben 8. Haftaya girmek üzereyim. Gebeliğimi öğreneli yaklaşık 4 hafta oldu ilk 4hafta haberim yoktu sigara kullanıyordum şuanda bıraktım ama bazen çok Canım istiyor hamile olupta hala sigara kullanan varmııııı?
Burcucuk Dlrm bende günde tek tük içenlerdendim daha önce öğrendiğim anda direk bıraktım😊 ama eşimin kuzeni var 3 hamilelik geçirmiş 3ünde de hep içmiş çocuklarında bi sıkıntı yok şuanda 😳 tabiki doğru değil ama çok canınız isterse 2-3ü geçirmeyin derim 😊
Dlrm yba Benimde canım sadece gördükçe istiyor tek başıma olduğum zaman asla hiç aklıma bile gelmiyor sadece sigara içemediğim için sürekli bir şeyler yeme isteği duyuyorum