Elif2 Yaprak1984 hayır bir sürü farklı açıklama yaptılar.onlara kalsa bugün bebeği kürtajla alacaklardı😔😔😔bende başka devlet hastahanesi doktoruna gideceğim adı özel diye gittim ikidir aynı şeyi yaşıyorum 😭😭😭
Nrhncn Mrb bende nisan annesiyi inş. 5 aylık bebeğim var ve 5 hftalik hamileyim ve ayni agbisi ile ayni gun olucak dogum gunleri inş.
Papatyam123 Bende 6+2 yim bugün gittim hastaneye keseyi gördüm şimdi sıra kalp atışını duymakta bugün bir de benden kan ve idrar aldılar ankara ya göndermek için sizlerden de alındı mi merak ettim:)
Glstn11 Mrhba buyuk ihtimalle bende nisan annesiyim kendi hesaplatima gore 5+ 3 um su an daha ay sonunda doktor randevumuz var o zmn tam hersey belli olur herhalde:) ilk bebegim olacak agrilarim var korkuyorum bu yuzden bide gurbet eklenince kafam allak bullak:(
Papatyam123 Tugyal doktor benimkini de dinletebilirdi ama doğuma bir hasta geldi anladım ki ben haftaya da gitsem dinlerim ama kadının işi hemen olması gerek onun için ısrar etmedim açıkçası haftaya gidip dinlerim :)
Misra_123 Ben sağlık ocağında öğrendim kızlar şuan 7. Haftanın içindeyiz orda ki hemşire 6 haftadan önce gitmene gerek yok kalp atışını duyamazsın dedi 2 gün sonra gidicem hastaneye randevum var duyabilirim dimi bi sorun çıkmaz ilk hamileliğim de acemiyim daha :)