Mihriballim Kizlar yarın doğuracak gibiyim 🤦 benim gibi göbeği alıp başını gidenler burda mı 😀https://resimyukle.io/r/BoTIU0yuIW doğuma daha cooook var
tazeannecik1 Mihriballim Maşallah 34. Haftadayım ama bu kadar karnım yok 🙈Bunu bile taşımakta zorlanıyorum Allah yardımcın olsun tatlım 🙈🌸
Mucizem_211 Mihriballim maşallah maşallah çok güzel görünüyorsunuz benim 31 haftalık hiç yok bugün komşu bana bebeğin gelişimi iyi mi diye sordu dedim normaldir neden dedi karnın hiç yok moralim bozuldu yaa😒
Mihriballim Mucizem_211 ah bu insanlar benimde gören ne zaman doğucak acayip şiştin ay sana ne oldu diyip duruyorlar 🙄
femme_sans_defense Mihriballim Bu haftalarda o kadar karnın büyümesi biraz garip geldi. Kontrole en son ne zaman gittiniz? amniyotik sıvının miktarı normal mi? fazla olunca böyle karında büyüme oluyor kontrol Ne zamandır en son?
Llmrv femme_sans_defense benim de suyum fazla 31. Haftadayim görseniz sasirabilirsiniz düz belli olmuyor dışarıdan. Yani bende sizin gibi duymustum, ama bence onunla bir alakasi yok
Mihriballim femme_sans_defense iki hafta önce gittim ,☺️ suyumuz kilonuz hepsi olması gerektiği gibi şeker yüklemesi de yaptırdım sekerimde yok ilk kızımda da göbeğim çok büyüktü normalde da fazla yesem bile karnım şişer 😀
Rabia55_ Mihriballim Maşallah çok guzelsiniz ben 36+6yim ama göbeğim sizin yarisi kadar bende ufak diye kafaya takiyorum😅
Mihriballim Rabia55_ güzel bakan güzel görür çiçeğim ☺️🙏 sağlıkla kavuşun inşaallah azıcık kalmış ☺️😘
Mihriballim Mucizem_211 tamamen yapısal bişey bu bebek saglikliysa göbeğin görünüşü çokta önemli değil bence ama küçük göbek her zaman konfor 😀