• Doğum
  • Özel hastanede doğum için kovid testi

Koalamm O gün yapılması çok tedirgin edici bi şey ya. İnşallah öyle bi sıkıntı olmaz 🙏

Nisan4523 ben görüştüm hastaneyle istiyorlar doğum ücreti+Pcr testi sezeryan olursa devlet den kabul ediyorlar normal olursa hastane kendisi yapıyor yatış olduğu zaman

Nisan4523 evet ben aşırı endişeliyim mesela şuan kulak ağrım var boğazıma vuruyor ve korkuyorum 🤦‍♀️ Direk devlet hastanesine gönderiyorlarmış ve yanlız olucam refakatçım bile olmayacak 🤦‍♀️🤦‍♀️Gerçekten çok korkuyorum zaten normaldede eşim yanımda kalabilsin diye özel hastaneyi tercih etmiştim ailelerimiz uzakta

Koalamm Stres yapmayın. İnşallah bi sorun olmadan bitip gider. Geçen hafta çok öksürüğüm vardı. Kesin covid oldum diye gidip test verdim ama negatif çıktım şükür. Sonra 4-5 gün içinde kesildi öksürüğüm. Yani vücudunuzdaki her sıkıntıdan dolayı strese sokmayın kendinizi. O gün her şey güzel olacak inşallah

Koalamm Dualarım sizinle. Cuma günü de benim doğumum var. İnşallah ikimiz için de her şey yolunda gider

Nisan4523 evet acil ameliyata girecektim oncesinde hemen pıt pıt hallettiler ama yine de sorarsin her hastane farkli politika uyguluyor🙏🏽

Nisan4523 istiyorlar ve bunlar da ek ücrete giriyor . Görümcemin eltisi hastanede doğum yapınca test istemişler ve ekstra ücret olarak yazmışlar

Nuraykk Anladım teşekkür ederim. Ben yarın bi hastaneyi arayıp sorayım o halde.

Asyanill Teşekkür ederim halsizlik öksürük boğaz acısı ve ağrısı vardı ama kimseyle gorusmedigimizden tahmin etmemistim.

Yaseminoymak bende böyle olmaktan çok korkuyorum.Sizin adınıza çok üzüldüm hastamıydınız peki belirtisi varmıydı?Eğer yoksa yanlış çıkmış olabilir bir daha yaptırın

AsliTurgut Aradım hastanemi az önce. Bir şikayetiniz yoksa doğum öncesinde covid testi yapmıyoruz dediler. Öğrenmiş oldum. Demek ki her hastane farklı uygulama yapabiliyor