• Doğum
  • Özel hastanede doğum için kovid testi

Nuraykk Anladım teşekkür ederim. Ben yarın bi hastaneyi arayıp sorayım o halde.

Asyanill Teşekkür ederim halsizlik öksürük boğaz acısı ve ağrısı vardı ama kimseyle gorusmedigimizden tahmin etmemistim.

Yaseminoymak bende böyle olmaktan çok korkuyorum.Sizin adınıza çok üzüldüm hastamıydınız peki belirtisi varmıydı?Eğer yoksa yanlış çıkmış olabilir bir daha yaptırın

AsliTurgut Aradım hastanemi az önce. Bir şikayetiniz yoksa doğum öncesinde covid testi yapmıyoruz dediler. Öğrenmiş oldum. Demek ki her hastane farklı uygulama yapabiliyor

Yaseminoymak
      Merhaba oncelikle geçmiş olsun ama size bi olaydan bahsetmek istedim
      2021 mayis ayinda gorumcemde planli sezeryan olucakti ve kayinvalidemle birlikte test verdiler ve pozitif cikti. Gece tekrar test verdiler ve negatifti. Testlerde ciddi derecede yanilma payi oluyor. Eger kendinizden şüpeniz yoksa tekrar test vererek sansinizi denemenizde fayda var bence

burcuacrr
        Kesinlikle oyle gercekten cok yanilma oluyor insallah sağlıkla alırsın bebisini kucağına 💕👼

rmeysaerdemm1 Teşekkür ederim ama doğumum gerçekleşti artık bebekle ayriyim şu an sabaha kadar onun dışında sorun yok şükür

Mayacm arkadaşım doğum yapmadan devlete yaptırdı kabul edildi özelde 200 istiyolar

Bende pazartesi sezeryan olucam özel hastane devllette pcr testi yaptır dedi bgn yaptridm