Powergirls ben sürekli yedim şuanda 38.haftadayim yine yiyorum nerdeyse her akşam.ama sen yinede ben kadar çok yeme bana bişey olmadı.oyle canın çok çeken şeyleri ye bebeğinde canı çekiyormuş senin çektiği için

Zhr42 dün esimin yeğenleri yedi zaten canım çekiyordu içinde bi tane yedim ama şimdi içimde kaldı az daha yemek istiyorum 3 aydır yemedim hiç 😔

Powergirls haftada bir paket yiyorum en küçük olanlarından bi zararı olmadı henüz 😄 abartılmadığı sürece bi problem olmaz

Powergirls surekli yemediginiz surece bir sorun yok :) yiyebilirsiniz, iciniz rahat edecekse ben kardesime danisiyorum boyle konulari kendisi diyatisyen gebe beslenmesi uzerine yazdi tezini, her gun yemediginiz surece sorun yok caniniz cekince az az yiyin☺️

Powergirls ye bişey olmaz ya valla ben çok yedim bebeğinin de canı çekiyor senin canın çektikçe benim etrafımda herkes yiyor ya Allah in izniyle bişey olmaz kendini okadar kısıtlama valla ben kola bile içiyorum bebeğimde çok sağlıklı çok şükür kilosu felanda gayet iyi

Birgul, başlığı Cips yiyor musunuz olarak değiştirdi.

Valla herşeyi yiyorum napimmmm canım çekiyor çekmesede yerim zaten😂 yarın bir gün öleceğiz zaten yemeden mi gitseydim😂

Powergirls nefsimi köreltecek kadar yiyorum yani 6-7 tane ağzıma atıyorum o da ayda 1 falan ya da çok canım çekerse