Hamileyken cips yediniz mi çok canim cekiyor hiç yemedim 3 aydır 🙄
Cips yiyor musunuz
Yedik tabi ☺️ Herşey yiyoruz abartmadan canımız çekince 😂
Powergirls azda olsa yedim
Powergirls ayda 1 ya da enfazla 2 haftada 1 yiyorum canım. Lays sarı peket en temiz içerklisi o.
PrensesFiona bende azicik bi kez yesem canim cekmicek zaten kusuyom yer yemez disardan bisey yiyince daha yiyemiyom🙄
Powergirls ben sürekli yedim şuanda 38.haftadayim yine yiyorum nerdeyse her akşam.ama sen yinede ben kadar çok yeme bana bişey olmadı.oyle canın çok çeken şeyleri ye bebeğinde canı çekiyormuş senin çektiği için
Zhr42 dün esimin yeğenleri yedi zaten canım çekiyordu içinde bi tane yedim ama şimdi içimde kaldı az daha yemek istiyorum 3 aydır yemedim hiç 😔
Powergirls haftada bir paket yiyorum en küçük olanlarından bi zararı olmadı henüz 😄 abartılmadığı sürece bi problem olmaz
Powergirls küçük bir kase ye canım. Hamilesin sonuçta hasta değil.
Powergirls surekli yemediginiz surece bir sorun yok :) yiyebilirsiniz, iciniz rahat edecekse ben kardesime danisiyorum boyle konulari kendisi diyatisyen gebe beslenmesi uzerine yazdi tezini, her gun yemediginiz surece sorun yok caniniz cekince az az yiyin☺️
Powergirls ye bişey olmaz ya valla ben çok yedim bebeğinin de canı çekiyor senin canın çektikçe benim etrafımda herkes yiyor ya Allah in izniyle bişey olmaz kendini okadar kısıtlama valla ben kola bile içiyorum bebeğimde çok sağlıklı çok şükür kilosu felanda gayet iyi
Powergirls hep yiyorum 🥳
Powergirls hamileyken canım cok cekıypdu 2 gunde bır az da olsa yıyodum
Powergirls yiyorum canım isteyince 😊
Ben yiyemiyorum çünkü yediğim an sancı başlıyor bende
Valla herşeyi yiyorum napimmmm canım çekiyor çekmesede yerim zaten😂 yarın bir gün öleceğiz zaten yemeden mi gitseydim😂
Powergirls nefsimi köreltecek kadar yiyorum yani 6-7 tane ağzıma atıyorum o da ayda 1 falan ya da çok canım çekerse
Powergirls Ayda birkaç kez yiyorum. Paketi bir oturmaya bitirmiyorum tabi 3-4 güne yiyorum