Cips yiyor musunuz
Powergirls hamileyken canım cok cekıypdu 2 gunde bır az da olsa yıyodum
Powergirls yiyorum canım isteyince 😊
Ben yiyemiyorum çünkü yediğim an sancı başlıyor bende
Valla herşeyi yiyorum napimmmm canım çekiyor çekmesede yerim zaten😂 yarın bir gün öleceğiz zaten yemeden mi gitseydim😂
Powergirls nefsimi köreltecek kadar yiyorum yani 6-7 tane ağzıma atıyorum o da ayda 1 falan ya da çok canım çekerse
Powergirls Ayda birkaç kez yiyorum. Paketi bir oturmaya bitirmiyorum tabi 3-4 güne yiyorum
bkts çok yemem zaten 1 kez yesem geçer istediğim 3 ay daha yemek 😄
ESEN_VELI12345 neden oluyor ki
Zhr42 çok dikkat ediyorum ben yemiyorum eskisi gibi yiyince vicdan yapıyorum bisey olursa diye ilk gebeliğim bir de çok zor oldu ondan korku var🙄
Powergirls bi elimde kola bi elimde cipsle cevap veriyorum evet abaradan haftada bi iki kere yiyorum😋
Gulasel masallah ben ara verdim bebek vard diye hep yerdim bende her hafta 2 3 tane 😁
Powergirls bilmiyorum ki dokunuyor herhalde bir ara yedim sabaha kadar sancı çektim bi daha yiyemedim
Powergirls arada yiyorum bişey olmaz☺️
Powergirls bunu gördüğümde cips yiyor olmam 😂😂
Powergirls yiyorum ya haftada 1 falan aman neler yemiyoruz her yediğimiz saglıklı sanki
Powergirls valla canım istediği zaman yiyorum🤭 hatta şimdi canımı çektirdin bi paket açıp yicem🤣
Ben de yiyorum valla ara sıra. Ne gibi bir zararı varmış peki ? Paketli gıdalar zararlı onu biliyorum ama içindeki yağdan baharattan dolayı mı zararlı?
uykularharamoldu ben yiyordum dokunuyor bana bende sanırım yağdan dolayı mı acaba