Zehragniken ahh bende 2 haftadır çok zorlanıyorum artık ileride daha zor olcakk napcam bende bilmiyorum

Zehragniken oturarak yatarak ya da ayakta şekilden şekle girerek 😂😂😂 bir de biraz el yordamı oluyor yılların alışkanlığı ahahhaha😂😂

Venüs’ün mor olan jileti iyi onunla alınabilir ama bn 1-2 saatimi veriyorum agdayla almak için ama ağda da kağıtlı olan agdalar ufak ufak kesip alıyorum ayna karşısında dayanabildigim kadarıyla 😃😃😃😃 17+6 iken bile çorabımi giyemiyorum kendimi 25-30 haftalarda düşünemiyorum zor Allah yardımcımız olsun

Ay bende 32 oldum cooook zorr goremiyorum ayna aldim yarin denicem bakalim

Zehragniken Doktora sorsan uyuşturucu krem kullansan olmaz mı bende yıllardan beri jilet yaptım epilasyona gidiyordum hiç azalmadı sonra bırakınca daha çok çoğaldı resmen erkek sakalı gibi oluyor kökler bile dehşet sert alırken kanıyor ediyor ama sonrası çok rahat 3. alışım hala kanama oluyor ama heralde aldıkça tüy haline gelir ☺️ umarım

Zehragniken valla şuan iyi zamanların.. bende jiletle aliyorm en başından beri Venüs jilet var onla alıyorum öbür jilet hep kanatyor tam almıyor flan.. karnım büyüdü içime de cekemiyorum baya zorlaniyorum Venüs jilet jelli olunca görmeden de alabiliyodum oda baya pahalandi .. ayna tut oturur gibi yap al bı sklde bende öle alıyorum zor valla

Zehragniken 38+2 degim gormeden hissetmeye calisarak yine jiletle devam ediyorum😃 ayna da yardim edebiliyo

Mucizemiizz 20 de başladım canım ben 32. haftamdayım şükür hiç öyle sıkıntı yaşamadım. Ağdamı dün yaptım hatta bugun muayene oldum hemde alttan açılma ve kısalık var mı diye baktı yoktu yani ne alaka anlamadım ki

Duş kabına girerek alta ayna koydum ona bakarak jiletle aldım 33 haftadayim daha önceki haftalarda aynaya gerek yoktu alabiliyordum karnım büyümüş baya.

Zehragniken 33 haftalık hamileym bende görmüyorum venüs alın renkli olan jiletler morda olabilir turuncuda hiç kesmedim kendimi 2. Gebeligim hemde daha pürüzsüz oluyor normal jiletlere göre

Murgul tek kullanımlık değil baya bi gidiyo icinde yedek başlığı falan da var evet biraz pahali netten almak yerine birde gratise bakın isterseniz geçen arkadaşım 59 a aldım falan diyodu ama mor olanini mi yoksa turuncusunu mu 59 a aldı onu unuttum

Zehragniken bi kaç yerde okudum da eşlerine aldırıyorlarmış jiletle ben ağdaya gidiyorum yapabilsen bunu denersin 🤷‍♀️