Zehragniken 33 haftalık hamileym bende görmüyorum venüs alın renkli olan jiletler morda olabilir turuncuda hiç kesmedim kendimi 2. Gebeligim hemde daha pürüzsüz oluyor normal jiletlere göre
Genital bölge temizliği
Mucizemiizz hamile kalmadan önce de hamile kaldıktan sonra da hiç bırakmadım canım ağdayı herhangi bir sıkıntı olmadı
Kızlar şimdi baktımda netten fiyatlara en ucuz venüs jilette 100₺
Tek kullanımlıkmı 😔
Yada jilet kısmı yedeği de mi alınıyo ondan mı öyle pahalı
Azcık detay verebilirmisiniz 😐😑
Murgul tek kullanımlık değil baya bi gidiyo icinde yedek başlığı falan da var evet biraz pahali netten almak yerine birde gratise bakın isterseniz geçen arkadaşım 59 a aldım falan diyodu ama mor olanini mi yoksa turuncusunu mu 59 a aldı onu unuttum
Zehragniken bi kaç yerde okudum da eşlerine aldırıyorlarmış jiletle ben ağdaya gidiyorum yapabilsen bunu denersin 🤷♀️
semakulekci iste herkes hersey hakkinda biseyler söylüyor muhakkak cok teşekkür ederim 😌🙏
Evrim1906 Teşekkür ediyorum tamamdir 😌🙏
Zehragniken ay jiletl berbat ediyor hemen çıkıyor ve kaşıntı yapıyor en güzeli ağda eldiven oturarak veya ayna karşısında almaya çalışıyorum
Mucizemiizz Siz doktorunuza sorun ağda yapabilir miyim sıkıntı olur mu bebeğe diye en azından içiniz rahat eder.
Murgul evet normalde ucuzdu ama herşey pahalaninca inada uçuk fiyat gelmiş gratisten filanda bakabilirsin yada trendyoldan araştırıp bulunabilir ben bunu buldum https://ty.gl/dtyii1t0bz
1prens1prenses1402 tek kullanımlık değilse değer denemek lazım bakıcam en yakın zamanda
Sadecw suyla mı temizliycem jileti yoksa köpük sabun gereklimi zararlı mı
Zehragniken
A101 de de pembe venüs var bende önce onu denemeyi düşünüyorum 🤔
Bebde de aynı sorun var sizi takip edeyim 😊
Murgul sadece suyla da temizleyebilirsiniz
Zehragniken bekarken lazer yaptirmıstım. Bikac tane cikiyordu. Simdi hamile olunca bide birsuru hormon ilaci kullaninca nemli bolgede cıkmaya basladı. Orayida agda ile aliyorum şuan kendim.
Zehragniken ayna yardımıyla yapabilirsin venus lar çok iyi mesela ama tam sonuç beklemeyin tam göremeyince kalıyor kenarda köşede bir yerlerde😂😂😂😂
Mucizemiizz valla canım doktora danıştım ben bi problem olur mu diye hayır olmaz dedi
- Düzenlendi
1prens1prenses1402
Şimdi gratisin sitesinden baktımda turuncuau 69₺ 4 yorum var 4üde kötü
Renk fark edermi memnun kalmadıktan sonra 10 20 lira ucuz olmasının anlamında yok