Kızlar ben daha 7+4 haftalik hamileyim. Jiletle alıyorum genital bölgemi. Karnım büyüdüğü zaman nasıl alacam onu düşünüyorum. Bayan kuaforuyum , kuaforlerin çoğunun hijyene dikkat etmediğini bildiğim için kuaföre de gidemem agda için . Daha şimdiden düşüncesi aldı beni. Sizler neler yaptınız belki fikir olur
Genital bölge temizliği
Aynı sorunu bende düşünüyorum canım 🤔
Zehragniken ilk hamileliğimde de permatik kullanmıştım yine öyle hani şu jilette Venüs varya gratiste mor olan ondan çok memnunum görmediğin zaman kesme ihtimalinde düşük
Zehragniken bu zamana kadar alıyordum jiletle ama artık zorlanıyorum bilmiyorum napacamı oturarak alırım sanırım önceden ayakta alıyordum ama oturak daha kolay oluyor
anneveikibebekli altına ayna koyunca da rahat olur diyorlar
anneveikibebekli mecburen eşlerimiz yardım edecek yapacaklar yada ayna alıp karşıya koyacak baka baka yapacaz 😅😅😅
Zehragniken benide bu sorun sardı zaten jiletten sonra hamileyken direk ağdaya geçemem
AysegL89__ benimki dünden razı almaya zaten djsjxjdjs🤣🤣🤣
Zehragniken razıysa ver gitsin eline yorma kendini 😁
Zehragniken Daha dün ağda yaptım mis gibi oldu yapabiliyorsanız yapın ya hem uzun vadede çıkıyor hemde kaşıntı vs yapmıyor ☺️ çok rahat
Zehragniken valla canım tüylerim çıkmaya başladı günden beri sadece ağda kullandım bu 2. Gebeliğim 6.aydan sonra hep kuaföre gittim tanıdığım bildiğim temizliğine güvendiğim kuaför ağda dan rahatı yok
- Düzenlendi
Zehragniken jilette venus kullaniyorum karsima ayna alip pata küte daliyorum kesme olmuyo 🤣🤣
semakulekci uzun yıllar yaptım agda evet çok temizlik rahatlık ama şimdi korkuyorum acı eşiğim düştü kaşlarımı bile zor alıyorum
Zehragniken ahh bende 2 haftadır çok zorlanıyorum artık ileride daha zor olcakk napcam bende bilmiyorum
AysegL89__ en son olacak o zaten 🤣🤣
Murgul off ya napicaz bizz
Zehragniken oturarak yatarak ya da ayakta şekilden şekle girerek 😂😂😂 bir de biraz el yordamı oluyor yılların alışkanlığı ahahhaha😂😂
Venüs’ün mor olan jileti iyi onunla alınabilir ama bn 1-2 saatimi veriyorum agdayla almak için ama ağda da kağıtlı olan agdalar ufak ufak kesip alıyorum ayna karşısında dayanabildigim kadarıyla 😃😃😃😃 17+6 iken bile çorabımi giyemiyorum kendimi 25-30 haftalarda düşünemiyorum zor Allah yardımcımız olsun
Ay bende 32 oldum cooook zorr goremiyorum ayna aldim yarin denicem bakalim
Zehragniken Doktora sorsan uyuşturucu krem kullansan olmaz mı bende yıllardan beri jilet yaptım epilasyona gidiyordum hiç azalmadı sonra bırakınca daha çok çoğaldı resmen erkek sakalı gibi oluyor kökler bile dehşet sert alırken kanıyor ediyor ama sonrası çok rahat 3. alışım hala kanama oluyor ama heralde aldıkça tüy haline gelir ☺️ umarım