Ecenur1 karın büyüyor geriliyor çatlak oluşmaya müsait zemin kaşımayın sakın nemli tutun bir şeyler sürün mutlaka bol su için

Ecenur1 ben bebek yagi surmeye basladim. Bende 32 haftaligim tahmin ettim ozellikle gogsumun alti ile alt kisimlar kasiyasim geliyor ama kasimiyorum dayaniyorum

Sana kötü bir haberim var o kaşınan yerler bir kaç güne çatlak olarak görüncek😬🤫

Ecenur1 çatlamaya başlıycak o yüzden benim karnım felaket şuan. 1 buçuk haftam var doğuma yeniden başladı

Ecenur1 ben her kasındıgında kosup krem sürüyorum atoderm var onu sürüyorum bio oil benfr işe yaramadı ama 1 şişe bittirdim dahada almam .. işte ne gecerse elime suruyorum kaşıntım o an bitiyor oglumda düzenli yag sürdüm sukur hiç catlamadım oglum 2 yasında suan kzııma hamileyim çatlak oluştu kasıdımm diye artık düzenli kremliyorum 26 haftalıgım inşallah catlak oluşmaz ya☺️

Ozlemdiril sarı kantaron yağı var bende de onu sürmeye başladım bugün 32 haftalık olduk daha dün başladı kaşınmaya