Ecenur1
Her an çatlak başlayabiliyor benim 35 haftamda çıktı bol bol nemlendir sakın kaşıma bence 😊
Karın da kaşıntı
Ayseomer34 teşekkür ederim canım kaşımamaya dikkat edicem sarı kantaron yağı var evde ondan sürsem birşey olur mu ki
Ecenur1 karın büyüyor geriliyor çatlak oluşmaya müsait zemin kaşımayın sakın nemli tutun bir şeyler sürün mutlaka bol su için
Civcivim000 merhaba suyu bol tüketiyorum ama daha çatlak için birşey kullanmadım bugğn başladı kaşıntım artık nemli tutmaya çalışırım
Sana kötü bir haberim var o kaşınan yerler bir kaç güne çatlak olarak görüncek😬🤫
Ecenur1 36+4 üm yeni çatladım
asyaninanneyim bende de şuanlık yok ama olacak galiba
Ecenur1 kaşınıyosa sakın kaşıma canım
Ecenur1 çatlamaya başlıycak o yüzden benim karnım felaket şuan. 1 buçuk haftam var doğuma yeniden başladı
- Düzenlendi
Ecenur1 ben her kasındıgında kosup krem sürüyorum atoderm var onu sürüyorum bio oil benfr işe yaramadı ama 1 şişe bittirdim dahada almam .. işte ne gecerse elime suruyorum kaşıntım o an bitiyor oglumda düzenli yag sürdüm sukur hiç catlamadım oglum 2 yasında suan kzııma hamileyim çatlak oluştu kasıdımm diye artık düzenli kremliyorum 26 haftalıgım inşallah catlak oluşmaz ya☺️
asyaninanneyim kaşımamaya çalışıyorum canım ya
ruhanadagdelen ya Allah yardımcımız olsun