• Öneri
  • Kedim yorgana çişini yapıyor 🥲

Kedim normalde kumuna çişini kakasını yapardı bi problem yoktu fakat 1 aydır yorgana, yumuşak bulduğu şeylere çişini yapıyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim elimden geldiğince ilgileniyorum sevmeye çalışıyorum ama bir türlü yapmayı bırakmıyor 😞

ilkbeybiannesi bu gibi durumlarda, kedinizin böbrek rahatsızlığı olabilir, biz de aynısını yaşamıştık, kum dökmüştü. Sonra geçti. Kısırlaştırılmamış kedilerde de kızgınlık döneminde olabiliyor

ilkbeybiannesi daha bu saatten sonra kısırlaştırsanız da çiş yapmayı bırakmaz malesef keşke kızışmadan önce kısırlaştırsaydınız dişi kedi gelsin diye koku bırakıyor

Veterinerle bence bir görüşün bazen kısırlaştırmak da çözüm olmayabiliyor. Arkadaşımın Scottish fold erkek doğuştan kısır bir kedisi var. Daha önceden böyle huyları olmadığı halde eve bebek geldi diye, bebeğin oyun matına çişini yapmaya başladı. dikkat ve ilgi istiyor. Bu yüzdende yapabilir

adsmom kısırlaştırma taraftarı değiliz nasıl oluyor bu işler pek bilmiyoruz da 🙄 sanırım bi arkadaş bulucaz

ilkbeybiannesi benim kedim dişi ve kısır değil asla böyle seyler yapmıyor. Her gün bazen günde bile kumunu temiz tutmaya çalışıyorum o dönemde

Bernako kumunu ben de temiz tutuyorum çişini yapacağını anladığımda kumuna götürüyorum hemen. Ama reddediyor kaçıyor yine yorgana gelip yapmaya çalışıyor