• Öneri
  • Kedim yorgana çişini yapıyor 🥲

ilkbeybiannesi
Çoğu yorumda olduğu gibi bende aynısını söylüycem 🙃 kızgınlık döneminde olduğu için koku bırakıyor, kısırlaştırılması lazım ama kızgınlık döneminin geçmesini beklemeniz lazım 🙂

MD8 dişi kedi bulsak yine de yapar mı ya 🤔 bıktım valla yorgan yatak yıkamaktan kış günü 😅

• MD8 bunu yanıtladı.

ilkbeybiannesi sürekli çiftleşme imkanı yoksa yine tekrarlar :( bir kere çiftleşince yanda ara ara olunca geçmiyor diye biliyorum. Benim de erkek kedim var da araştırmıştım baya kısırlaştırdım sonrasında azgınlığa girmeden 9 aylık gibiydi

ilkbeybiannesi kısırlaşınca o kadar rahatladı ki iyi bir klinikte yaptırırsanız hiçbir sıkıntı olmaz. Akşamında koşmaya başlamıştı :) ilk gece sadece çişini falan tutamıyordu sonra hemen düzeldi.

ilkbeybiannesi evet kediniz çiftleşmek istiyor etrafa çişini yaparak kokusunu bırakıyor ve büyük ihtimalle kokusuda değişmiştir önceye göre daha kötü kokuyor birde çok fazla ses çıkarıyorlar bu durumlarda

ilkbeybiannesi evett gerçekten büyük sorumluluk kuzenimde vardı tekir sürekli her yere çiş yapıyordu ve sorunu çözemediler olmadı yani bırakmadı çiş yapmayı bide sürekli kaçıyordu en son apartmanın kapısı açıkmış kaçtı yakalayamadı bulamadı da 🤷🏻‍♀️

Morprenses ama ben üstüne düştüm depresyonda falan diye düşündüm ne yaptıysam geçmedi bana karşı da çok saldırgan duygularına hakim olamıyor çocuğum😂😂

Hzlkaya ayy benim kardeşimin kedisi kızgınlık dönemimde kaçmıştı, 2 gün sonra allahtan evi bulup gelmişti 🥺 arkadaşınızın kedisi evi bulamamış olabilir 😢