Hzlkaya ne zormuş ya 😆
Kedim yorgana çişini yapıyor 🥲
ilkbeybiannesi kısırlaşınca o kadar rahatladı ki iyi bir klinikte yaptırırsanız hiçbir sıkıntı olmaz. Akşamında koşmaya başlamıştı :) ilk gece sadece çişini falan tutamıyordu sonra hemen düzeldi.
adsmom inşallah benim kuzum da rahatlar
ilkbeybiannesi evet kediniz çiftleşmek istiyor etrafa çişini yaparak kokusunu bırakıyor ve büyük ihtimalle kokusuda değişmiştir önceye göre daha kötü kokuyor birde çok fazla ses çıkarıyorlar bu durumlarda
ilkbeybiannesi evet benim kedimde çalışmaya başladığımda çok yalnız kalmıştı odama çiş yapmıştı hayatta yapmaz normalde. Annem gile verdim bunalıma girdi diye bir daha hiç yapmadı
ilkbeybiannesi evett gerçekten büyük sorumluluk kuzenimde vardı tekir sürekli her yere çiş yapıyordu ve sorunu çözemediler olmadı yani bırakmadı çiş yapmayı bide sürekli kaçıyordu en son apartmanın kapısı açıkmış kaçtı yakalayamadı bulamadı da 🤷🏻♀️
Morprenses masum yavrucak 🥲🥺😍
Fatmactn_6 evet tüm belirtileri var ya 🥲
Morprenses ama ben üstüne düştüm depresyonda falan diye düşündüm ne yaptıysam geçmedi bana karşı da çok saldırgan duygularına hakim olamıyor çocuğum😂😂
Hzlkaya ayy benim kardeşimin kedisi kızgınlık dönemimde kaçmıştı, 2 gün sonra allahtan evi bulup gelmişti 🥺 arkadaşınızın kedisi evi bulamamış olabilir 😢
ilkbeybiannesi kısırlaştırmanız gerek kısırlaştırmassanız devam edicektir benimde kedim var erkek kısırlaştırdık
ilkbeybiannesi malesef doğası gereği erkek kediler alan belirleme olarak bunu uyguluyor. Ve direk koku yayılır. Kokuyu alırsınız ama bazen nerde bulamazsınız bile öle bir illet koku. Yanına arkadas alsanız dahi kendi alanına o kokuyu hep bırakıcak . Malesef kısırlaşmadan geçmiyor diye biliyorum :/
ilkbeybiannesi buarada aynı sorun bendede vardı açamıyorduk diğer odaları. Dışardan gelenin oturdugu yere koku bırakırdı. 3 gün önce kısırlaşdırdık. Suan daha iyi . Eskiden resmen yemek yemiyordu kızan döneminde hep ağlıyordu. Şimdi cok mutlu 🧿
Watashiva3454 ne kadara ve nerede yaptırdınız kısırlaştırma işlemini? Bide nasıl bi işlem yapıyorlar sonrasında böyle istekleri olmuyor mu
Ahh ahh neler çektim 😅bir buçuk yaşında başladı benm oğlan işemediği yer kalmadı sağolsn bizde mecbur kısırlaştırdık. Daha öncesinde çok çiftleştirdik o zamanlar hiç yapmıyordu ama sonradan baş edemez hale geldik. Şimdi kısır ve mutluyuz😁 bir önceki çiftleşmeşsnden bir dişi aldık baba kız takılıyorlar evde😊😊
zbydslck oh sefası olsun🤣
ilkbeybiannesi kesin kızışmış o zaman saldırganlık en büyük semptomlardan biri 😄
Morprenses evet 🤪
ilkbeybiannesi erkeklerin operasyon cok kolay . Dişilern zor olıyor . Erkeklerin arkadaki toplar varya ordan ameliyat oluolar. Sefaköyde yaptırdm 600 e . Kolay bi işlem . Akşamı hemen kendine geliyor . Daha sonra öle birşey olmuyor . Bende iki tane erkek kedi var . Diğeride kısır .
ilkbeybiannesi bu saatten sonra kısırlaştırman bile çözüm olmaz biz boyle bir süreci öyle şeyler deneyerek atlatmays çalıştık ama olmadı denk.getirdigi yerde işiyor yatağa. Kisirlastirdim antidepresan kullandirdim isedigi herşeyi kaldırdım ama 2 yıldır çözüm bulamadım artık tek çözüm yatak odami sürekli kapalı tutuyorum. Kisirlasitrmanizin tek avantajı kokulu yapmaz çişini.