prensesannesiiiiii tabi ki sağlıklı olsun önemli olan o. Her şeyi normalken öyle ilerlesin istemiştim sadece . Ama sezeryan da olabilir hiç fark etmez. Sadece sağlıksız kilo almasını istemem 😊
38 hafta bebek kilosu 😱 👶🏻
iremcannn1907 galiba benim de öyle olacak gibi 😂
ertanhtc tabi ki sağlıklı olsunlar da çok önemli değil 🌸
Kkbbra benim boy da çok uzun değil 1.65 😂 bakalım doğuma kadar ne kadar daha gider 😂
PrensesFiona kesinlikle öyle🌸
sumeyye-5 Canım yumurta muz süt bal ceviz fındık bebeğe kilo yapar
sumeyye-5 Hayır Canım Benim Yakın Bir Arkadaşım 4,250 dogurmuştu hemde yırtılma olmadan normal dogum her kişi için farklıdır benım ise kızım 3,860 gram dogdu normal olmadı o yuzden acıl sezeryen alındım ❤❤
sumeyye-5 ben de 38. Haftadayım ve bebeğim 4 kilo. O yüzden salı günü sezaryen olacağım. Kan şekerim yüksek değil. Hamilelik şekerim de yok. Yediklerime de dikkat ettim. Ama yine bebeğim iri. Ne yersem yaradı sanırsam. En sonunda genetik dedi doktor. Her bebek aynı boyda ve kiloda olmaz dedi. Bizim ailede iridir. Zaten çok küçük bir bebek beklemiyorduk.
sumeyye-5 benim de öyle ve ben ayy daha da kilo alacak deyince doktorum iri bebekler daha kolay doğuyor hiç dert etme dedi. Normal doğuma engel bişey de yok demişti. Siz yine de kendi doktorunuzun dediğini dikkate alın bazı doktorlar sırf kilolu diye sezeryan yaptırtıyorlar. Ama normal doğumdan da korkmayın kilosu böyle diye.
Sevgi_123 bu hafta yemeyeyim o zaman bunları teşekkürler 🙏
MisLady21 hadi bakalım o zaman ben de bekleyeyim 😍🙏
EmnChn aa demek ki dikkat edince de kilo alınıyor . Teşekkür ederim .
Kkbbra 38+2 deyiz 😊
Elissar teşekkür ederim böyle cevaplarla insan cesaretleniyor 🙏🥰
Selin12- muzu biraz abarttım evet 🤦♀️
sumeyye-5 valla kilo almasın diye napılabilir ki hiç bilmiyorum 🤔 bizim de 36da geçen hafta 3150 çıktı yarın yine gidicez ben de çok artar diye korkuyorum açıkcası şekerim falan da yok doktorum hep haftasıyla uyumlu gayet güzel besleniyor dedi başından beri başta seviniyordum şimdi bi korku var içimde. Benim doktorum hiç riske atmaz kilo artarsa sezeryan diyebilir🥲😂