• Öneri
  • Prilam Dr. Kullanan var mı?

eeebruuu benimde fazla baya bende kilo verdim o yüzden doktorum verdi ama kullananlardan fikir alıp için rahat etsin istedim yine de. Şimdi ac karnına 1 tane deniycem bende bakalım 🤗 teşekkürler

Nurdanb en başından beri kullanıyorum 19+2 hala devam geçmedi çünkü bulantılarım ben güvenli buluyorum doktorum en hafifi içeriği en temizi bu dedi diğerleri biraz daha ağır ama yıllardır onları veriyorduk gebelere bişey olmuyordu bu daha sonra çıktı dedi doktorum ağırlar bana iyi gelmedi ama nedense bulantımı hafif olan prilam geçiriyor 😂

Nurdanb aynen canım aç karnına iç ama suyu da çok içme doktorum bana öyle demişti aç karnına su içme bulantın çok olur demişti

eeebruuu çok teşekkür ederim ya evet su da içmek gerek ama içemiyorum çok üzülüyorum herşeye değer çekerim ama bu bulantılar sağlıklı beslenmeye çok engel oluyor 😐😔

Nurdanb evet canım bende yaşadım gerçekten çok zor ben en son oturup ağlıyordum artık ama 4.aydan sonra o kadar kalmadı canım çok şükür sadece sabahları oluyor hemen içiyorum aç karına kahvaltı yapana kadar su içmiyorum biraz uyuyorum kalktığım da çok rahat oluyorum

Nurdanb Kullanıyorum. Arada bıraktım ama kötü olunca mecburen kullanmaya devam ettim. 39 haftalık oldum. Hâlâ kullanıyorum.

Bende kullanıyorum ama hiç bı faydasını görmedim açıkçası daha kötü oldum bulantıdan oldum Dr görüştüm başka ilaç verdi benim bulantım çok ağır oluyor :( gözüme kan oturdu kusmaktan

0147 sizde bir zararını görmediniz değil mi 🤗

eeebruuu bende bugün denedim 1 tane öğlen çok büyük bir fark olmasa da sanırım yine de şükür diyebilirim 😊 bikac gün kullanırsam faydasını anlayabilirim diye düşünüyorum inşallah zararsızdır 🤗🙏🙏🙏

Nurdanb bence güvenli de pek işlevi yok. Kullanan arkadaşlarım da bende memnun kalmadk

0147 aslında ilacı bırakanların hepsinde aynı şikayet var 3 4 gün kullanmayınca normale dönüyormuş bulantı falan olmuyormuş ama ben 1 gün bile dayanamıyorum hemen ertesi gün tekrar alıyorum. Zaten doğuma az kaldı doğurana kadar devam. 😅