• Öneri
  • Prilam Dr. Kullanan var mı?

0147 aslında ilacı bırakanların hepsinde aynı şikayet var 3 4 gün kullanmayınca normale dönüyormuş bulantı falan olmuyormuş ama ben 1 gün bile dayanamıyorum hemen ertesi gün tekrar alıyorum. Zaten doğuma az kaldı doğurana kadar devam. 😅

Esma5825 faydasını göreceğini eminim canım . Zararsız canım zaten sadece hamilelere özel bir ilaç ve bende araştırmıştım sıkıntı yoktu ben perşembe günü doğum yapacağım hala içiyorum ve hiçbir sıkıntı olmadı bu zamana kadar

Nurdanb bende cok kullandim son uc haftadir icmiyorum biraktim mecbur kalmadikca ama onu icerken cok rahattim birakinca migde gazi yanmasi basa cikilmiyor gercekten ayrica bana doktor dogal bir ilac kimyasal icermior demisti zaten zencefilden uretiliuormus oyle soyledi

Ayselosman teşekkür ederim yemek yiyebilsem yine çekerim de herşeyden eksik kalıyorum o zarar vermesin derken bu kez ben zarar vereceğim besleyemeyerek Allah korusun. Senin kaç haftalikti

eeebruuu hadi şimdiden gözünüz aydın inşallah ufacık bir sorun olmadan sağlıkla kucağınıza alırsınız. Sizlere güvenerek bugün bende başladım 🤗 inşallah fayda eder çok teşekkür ederim 🌹🌹🌹

seraygunel ay inşallah fayda eder bana da. Şu kokular beni neler etti burnum tıkalı geziyorum 😊😁

Anne74 inşallah bana faydası olur. Sizde hiç bir fark olmadı mi kaçıncı haftanızda denediniz

Nurdanb teşekkür ederim canım Allah razı olsun darısı senin başına inşallah 🥰 sıkıntı yapma canım genellikle her hamile bu ilacı kullanıyor

Nurdanb o ilaç olmasa herhalde halim ne olurdu bilmiyorum. Onun sayesinde yemek yedim
              Çok şükür 6 aydan sonra geçti bulantım.

Nurdanb 11. Haftadayim çok şükür zofrani kullandıktan sonra 2 gün beni idare ediyor ama tekrar kusmam oluyor kullanmadığım sürece

Nurdanb 6 buçuk aylık hamileyim hala kullanıyorum. Kullanmadığım gün akşama doğru mutlaka kusuyorum.

Nurdanb prilami icmekten korkma ben 7 haftalikken basladim 20. Haftamda biraktim uc haftadir icmiorum ama ne yesem burnumdan gelio migdem yanio geri bslicam

Kullanmayı bırakmıştım bulantılarım geçtiği için, belki 1 aydır içmiyordum. 17 haftalığım. Ama bugün içtim, nedense bi anda mide bulantım başladı 😔

Ayselosman bende başladım korka korka olsa da dün gece 1 tane içtim hafif hafif koku hassasiyetinden bulantı var ama idare edilir doktor 2 tane iç demişti 1 tane içmekle acaba yanlış mi yapıyorum