Bu ilacı gebelikte güvenli buluyor musunuz ?
Prilam Dr. Kullanan var mı?
Nurdanb eve t herkes aylarca kullanıyor ben de dahıl,
37+1 oldum hamileliğimin başından beri kullanıyorum kullanmadığım zaman çok kötü oluyorum
Nurdanb hamileler için üretilmiş zaten
37+1 olduk hala kullanıyorum. Doğuma 15 gün kaldı sanırım doğurana kadar kullanıcam. 😅
Nurdanb bende kullanıyorım 12. haftadayım ama hergün içiyorum yoksa bulantıdan duramıyorum
Polenpolen52 teşekkür ederim
eeebruuu Allah sagsaglim kavuştursun inşallah. Peki nasıl kullanıyorsunuz geceleri uyumadan ac karnına 2 tane mi
Nurdanb ilk üç ay sürekli kullandım şuan son 44 gün yeniden başladı bulantılarım çık dayanılmaz olunca kullanıyorum mecbur hamilelik boyunca benim için kurtarıcı olan ilaçlardan biri prilam biri gaviscon 🤣
cahillesohbetikestim teşekkür ederim 🤗 kullanım şekliniz nasıl geceleri 2tane ac karnına mi ?
Karliozlem teşekkür ederim 🤗 kullanım şekliniz nasıl geceleri 2tane ac karnına mi ?
Tugcenuman teşekkür ederim 🤗 kullanım şekliniz nasıl geceleri 2tane ac karnına mi ?
Nurdanb evet gece iki tane içtim ertesi gün sabah yine çok köyü olursam bir tane daha içtim doktorum öyle söylemişti
cahillesohbetikestim tamam çok teşekkür ederim bana da öyle söyledi ama insan herşeyden tedirgin oluyor bu başlarda. Bende o şekilde bir denemeye başlıycam sagaolasin🤗
Nurdanb evet yatmadan iki tane içiyorım doktorum öyle demişti içmediğim gün yemek bile yiyemiyorum sürekli kilomdan gidiyor
Nurdanb ben öğlen 12 de 2 tane gece 12 de 2 tane içiyorum