• Öneri
  • Prilam Dr. Kullanan var mı?

37+1 olduk hala kullanıyorum. Doğuma 15 gün kaldı sanırım doğurana kadar kullanıcam. 😅

Nurdanb hamileliğimin başından beridir kullanıyorum canım su 37+6 günlük oldum hala içiyorum 13 Ocak da doğumum var o güne kadar devam ederim herhangi bir sorunda olmadı zaten ki hamileler için üretilmiş bir hap .

Polenpolen52 teşekkür ederim

eeebruuu Allah sagsaglim kavuştursun inşallah. Peki nasıl kullanıyorsunuz geceleri uyumadan ac karnına 2 tane mi

Nurdanb ilk üç ay sürekli kullandım şuan son 44 gün yeniden başladı bulantılarım çık dayanılmaz olunca kullanıyorum mecbur hamilelik boyunca benim için kurtarıcı olan ilaçlardan biri prilam biri gaviscon 🤣

Nurdanb aylarca kullandım hamileler için üretilmiş a grubu olduğu için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz

Nurdanb evet yatmadan iki tane içiyorım doktorum öyle demişti içmediğim gün yemek bile yiyemiyorum sürekli kilomdan gidiyor

Nurdanb ben dogum yapacagim gune kadar kullandim . Gece yatmadan önce 2 tane ama cok cok aç karnada degil oyle midene oturur miden bulanir