Merylu ne güzel pozitif bir doğum hikayesi sağlıkla büyüsün yavrunuz inşallah darısı bizlere diyelim böyle kolay doğumların inşalalh 🙏
    Merylu maşallah çok güzel bi doğum olmuş Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 😊 nişanınız suyunuz geldikçe nasıl korkmadınız gitmediniz bende sizin gibi yapmak istiyorum ama o anlardada korkup hemen doktora gidip doğumhanede beklemek zorunda olmakdan korkuyorum 😳
      Çok güzel bir doğum hkayesi Allah herkese böylesini nasip etsin 🙏🏼
        Merylu maşallah sana Allah analı babalı büyütsün inşallah canım 😍💕🙏
          Merylu Allah razı olsun canım benim doğurdun kurtuldun wallahi ne güzel imrendim sana
            Merylu Rabbim analı babalı büyütsün, çok sevindim doğumunuzun iyi geçmesine, rabbim bize de nasip etsin inşallah🤲🏻😊
              Merylu ayy ne güzel tam istediğim doğum bi gideyim 8cm açılman var desinler bana da 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Hayırlı olsun Allah bizede böyle kolay doğumlar nasip etsin
                Merylu okuduğum en güzel doğum hikayesi
                Gerçekten motive ettiniz Allah sağlıktan buyumeyi nasip etsin 😇
                  Merylu ya benimde 39 hafta oldu bugün doktora gittim nst ye bağlandım aşırı derecede sancı çıktı doktorum bu ne dedi çok sancın var dedi dogumhaneye gönderdi sonra alttan muayene yapıldı 1 cm açılma var dedi eve gitme yat burda dedi doktorum bende yok eve gidim sancım olursa gelirim dedim şimdi hafif sancım ve bel agrım var bakalım nasıl olcak dogururmuyum acaba ??????🙄🙄🙄🙄
                    Mesude112 allah razı oldun kuzum kanaman ve suyun gelmedikçe sıkıntı olmaz demişti doktor benim sade nişan gelince bide zaten sabah doguma gircektim ondan telaş etmedim pek sadece agrılar çogalınca gece gitmek zorunda kaldım ❤️🙏🏻☺️
                      umranozby cok sagol canım allah hayırlı bi şekilde doğum yapmayı nasip etsin 🙏🏻☺️❤️
                      Melikekrmn çok teşekkür ederim tatlım allah razı olsun 🙏🏻☺️❤️
                      Kairem amin kuzum bi avazda inşallah ❤️🙏🏻☺️
                        Merylu çok güzel bi doğum olmuş maşallah güle güle sağlıkla büyütün inşallah bebişinizi Allah bize de kolaylık versin hemencecik doğuralım😀
                          Merylu Gözünüz aydın canım Allah bağışlasın ☺️ Ne güzel bi hikaye. İnşaAllah bizede böyle kolay doğum nasip olur ☺️
                            Merylu allah saglıcakla büyütmeyi nasip etsin özeldemi oldu acaba