• Sağlık
  • Sezeryan sonrası dikiş ağrısı

Sblut23 şişme enfeksiyona bağlı olabilir doktorunuza gosterin mutlaka bir de istediğiniz yöne yatabilirsiniz alttan ve icten de dikişlerim olduğu halde 2. gun yan yatmaya başlamıştım sadece usutmeyin ama lahana gibi kat kat da giyinmeye gerek yok corap terlik yeterli yara zaten ic camasiri atlet ve pijama vs. altında kalıyor baya korumalı onu korkulacak panik olacak kadar önemsemeyin her türlü iyileşiyor 😊

Çok korktum yaa doğumdan normalde yapsak aynı olacak sanırım dogurmasak olmaz mı kalsın icerde ilerde doğururum 😅

Nidanur çok teşekkür ederim hiç yatmıyorum ya oturuyorum ya yürüyorum. Batikon verdi onunla günde 1 kere pansuman yapıyorum ama doktor dedi açık kalsın ki kurusun dikişlerim var uçlarda onları alacak çarşamba bir de evim çok soğuk tuvalete gidince ister istemez orası soğuk alıyor ne yapacağım bilmiyorum biran önce ayaklanmam lazım çok zorlanıyorum artık uyku zaten 0

selma89 canım bana bant falan yapmadı dedi açık kalacak ki kurusun iyileşsin krem falan verdi onları sürüyorum

Nelmali peki dikiş kısmının morarması normal mi ? Benim hafif böyle kızarmaya başlamış morluklar var

Sblut23 ne demek, ben de çok pimpirikliydim sürekli eşime gösterip aynı dimi bi şişlik yok akıntı yok diye sorup darlıyordum o yüzden anlıyorum sizi 😄 kokulu akıntınız yoksa gözle görülür kızarıklık aşırı şişlik yoksa normaldir ama dediğim gibi yine de dikkatli olun. Zaten doktor 10 gün sonra kontrole çağırıyor belli olur orada. Hem geçmiş olsun hem gözünüz aydın ♥️

Sblut23 doktor özellikle dikişlerinizi alacağını söyledi mi çünkü bazı doktorlar kendiliğinden düşen dikiş kullanıyorlar benimki kendiliğinden düştü

Sblut23 benim enfeksiyonum vardı baya koyulasmisti hala koyu renk yara izim yavas yavaş açılıyor önceki ameliyat izimde oyle koyulaşma olmamıştı o daha kırmızı olarak iyilesmisti ama yerleri de farklı o yüzden bilemiyorum 🤷🏻‍♀️

Sblut23 şişmesi normal diyemem ama benim bebek kuvezde hastaneye gidip geliyrm bı saatten fazla yolum hava sogukken usuyom o zamanları şişme yapıyı usudugu için eve gelince kremi ve tendirtiyot la pansuman yapiyrm ertesi güne geçiyor bide duş aldığım günler ağrı yapıyor su değince ertesi gün geciyo siliyorum duşta. Çıkınca kurula mutlaka çok şükür ne apse oldu ne akıntı kuru ve temiz tut yetiyo doktor her seferinde çok iyi dedi çok şükür ama hala acı var sonuçta küçücük parmak kesiği kaç gün aciyo acı normal

A-arzu ya benim doktorum batikon ve 2 tane krem vardı her gün sürüyorum krem nemli yapıyor orayı ister istemez acaba nasıl üstüne bez mi koysam zaten iç çamaşırım atletim hep kapalı o kısım