• Sağlık
  • Sezeryan sonrası dikiş ağrısı

Almilaaa ya bugün şiştiğini anladım acaba dedim çok yattım kalktım ondan mı oldu çok korkuyorum tekrar dikiş atarlar diye

Bende sezeryan oldum 13 gün oldu çok şükür iyikesmeye başladı usutunce sisiyo dikkat et ben hergun pansuman yaptım bide doktorum krem yazdı dikislerw sürüyorum onun baya faydasını gördüm bıçak yarası illaki aciyo dikkat et enfeksiyon kapmasin bide soğuğa çıkma yara yerini kuru ve temiz tut çabuk iyileşir

A-arzu şişmesi normal mi? Çok fazla terliyorum kat kat giyiyorum ama akşam yatarken çoraplarımı çıkarıyorum çabuk iyileşmem için ne önerirsin bana çok kötüyüm 😔😔

Sinemokcu ya korkuyorum bir şey olur diye yatayım o zaman teşekkür ederim şiş olması normal mi ?

Sblut23 Canım sezaryan dikişin sistigini hissettiysen bisey yapma doktora göster intihapta kapmis olabilir pek bir şey sürme

Sblut23 canım gecmis olsun suan bence bisey sürme doktoruna göster üsütünce sisiyor diyorlar benim bebegim hastaydı ben hic yatamadım hep yogun bakım kapısındaydım süreklu yürüdüm cok hızlı toparlandım ne kadar ayaklanırsan o kadar hızlı iyilesrsn yatıp kalma evde yürüyüşler yap nacizane fikrim gözün aydın olsun bu arada🙂

Bahsettiğiniz şişlik yoğunsa kesinlikle doktora gösterin ama sadece kesik çizgisi boyunca ince bi şişlikse iyileşirken oluyor ona takılmayın. Sezaryenin ertesi günü yan yatmıştım ben ondan da korkmayın. Ne kadar hareket o kadar çabuk toparlanmak demek. Sadece ayaklarınızı sıcak tutun ve ağır kaldırmamaya dikkat edin.

Nidanur bende salı doğum yaptım bir hafta kontrole gidene kadar su geçirmez bant var o kalacak benimde ağrılarım var kolay deil tabi kaç kat kesildik

Nidanur ya kalkıyorum bende bebeğimle ilgilenmeye kendim kalkın yatıyorum acaba diyorum çok baskı yapıyorum ondan mı şişti

Sblut23 şişme enfeksiyona bağlı olabilir doktorunuza gosterin mutlaka bir de istediğiniz yöne yatabilirsiniz alttan ve icten de dikişlerim olduğu halde 2. gun yan yatmaya başlamıştım sadece usutmeyin ama lahana gibi kat kat da giyinmeye gerek yok corap terlik yeterli yara zaten ic camasiri atlet ve pijama vs. altında kalıyor baya korumalı onu korkulacak panik olacak kadar önemsemeyin her türlü iyileşiyor 😊

Çok korktum yaa doğumdan normalde yapsak aynı olacak sanırım dogurmasak olmaz mı kalsın icerde ilerde doğururum 😅

Nidanur çok teşekkür ederim hiç yatmıyorum ya oturuyorum ya yürüyorum. Batikon verdi onunla günde 1 kere pansuman yapıyorum ama doktor dedi açık kalsın ki kurusun dikişlerim var uçlarda onları alacak çarşamba bir de evim çok soğuk tuvalete gidince ister istemez orası soğuk alıyor ne yapacağım bilmiyorum biran önce ayaklanmam lazım çok zorlanıyorum artık uyku zaten 0

selma89 canım bana bant falan yapmadı dedi açık kalacak ki kurusun iyileşsin krem falan verdi onları sürüyorum

Nelmali peki dikiş kısmının morarması normal mi ? Benim hafif böyle kızarmaya başlamış morluklar var

Sblut23 ne demek, ben de çok pimpirikliydim sürekli eşime gösterip aynı dimi bi şişlik yok akıntı yok diye sorup darlıyordum o yüzden anlıyorum sizi 😄 kokulu akıntınız yoksa gözle görülür kızarıklık aşırı şişlik yoksa normaldir ama dediğim gibi yine de dikkatli olun. Zaten doktor 10 gün sonra kontrole çağırıyor belli olur orada. Hem geçmiş olsun hem gözünüz aydın ♥️