Nurgcr99 ben de 37deyim, hareketlerde azalma var günün bazı saatleri daha hareketli. Sürekli toplanıyor karnımda kasılma daha çok ☺️ Doktorum normal demişti.

ahsennazli
Aa bizim byrda var telsiz gibi küçük bisey gatta ilk defa gördüm

Nurgcr99 ne zamandır böylesin hiç ihmal etme sonuna gelmişsin git için rahatlasın banada oyle oldu 36 haftamda ama sonra düzeldi iyi tekmelemeye başladı geçti korkum sende takip et biraz geçmese Bi acile git

Teşekkürler hanımlar sabah hıçkırdı şimdi bi kaç defa sert tekmeler attı düzeliyor gbi

Nurgcr99 ayy iyi iyi aklım kaldı oluyor öyle yeri daraldığı için demek ki az olmuş hareketleri hayırlısıyla kucağına al inşallah 🥰🥰🥰

Nurgcr99 bizde 37+3 deyiz eskisi gibi sert hareketler yok yeri daraldığı için herhalde 🥲bende tedirgin oluyorum ama yalnız değilmişim normal diyor herkes uzun süre 2 3 saat hiç hareket hissedilmezse muhakkak acile gidin diyorlar ama

AlyaEkmen_ evet dinlemek lazım ama bu aralar yerimde hiç oturasım yok bütün evi
        Kaldırıp dip köşe temizleyesim var buda bir doğum belirtisiymiş aşırı enerjik hissediyorum kendimi 😂