Kızlar artık 37 haftalık olduk ama 2 gündür bebeğimin hareketleri azaldı evet hareket var ama sakin ve sert şekilde değil kontrölüme daha bir hafta var endişelenmelimiyim yoksa yeri daraldığı için mi böyledir

Bence 1 hafta beklemeyin. Son haftalarda sıkıntılar olabiliyor. En azından birsey yoksa bile içiniz rahat eder.

Bende 37 deyim eskisi kadar hareketli değil. Kasılma şeklinde doktorum normal dedi. Yeri daraldı kendi de büyüyor çok normal dedi. Ama siz tabi yine de isterseniz gidin. Annelik iç güdüsü tedirgin olduysanız gidin rahat etsin içiniz 🤗 inşallah herhangi bir sıkıntısı yoktur

Handan_65 daha önce gittim eğer gün içinde en az on kere hareket ettiyse gelmene gerek yok tarzında şeyler söylediler bidaha da gitmek istemiyorum açıkcası

Nur0624 teşekkür ederim çok evhamlı biriyim iki kere acile gitmiştim ve sağlık ocağına vs hareket var hatta şuan hıçkırık tuttu 😄 ama gün içinde çok sakşn gece daha hareketli

Nurgcr99
        Ayy ne takıyorsun yalan parayla mı endişeleniyorum diyin sanki onların cebinden mi eksiliyor baksınlar eğer bakmasalar deki sorumluluk alıyor musunuz diye sor bak nasıl u dönüşü 🙂🙂

Nurgcr99 ben de 37deyim, hareketlerde azalma var günün bazı saatleri daha hareketli. Sürekli toplanıyor karnımda kasılma daha çok ☺️ Doktorum normal demişti.

ahsennazli
          Aa bizim byrda var telsiz gibi küçük bisey gatta ilk defa gördüm

Nurgcr99 ne zamandır böylesin hiç ihmal etme sonuna gelmişsin git için rahatlasın banada oyle oldu 36 haftamda ama sonra düzeldi iyi tekmelemeye başladı geçti korkum sende takip et biraz geçmese Bi acile git

Teşekkürler hanımlar sabah hıçkırdı şimdi bi kaç defa sert tekmeler attı düzeliyor gbi

Nurgcr99 ayy iyi iyi aklım kaldı oluyor öyle yeri daraldığı için demek ki az olmuş hareketleri hayırlısıyla kucağına al inşallah 🥰🥰🥰

Nurgcr99 bizde 37+3 deyiz eskisi gibi sert hareketler yok yeri daraldığı için herhalde 🥲bende tedirgin oluyorum ama yalnız değilmişim normal diyor herkes uzun süre 2 3 saat hiç hareket hissedilmezse muhakkak acile gidin diyorlar ama

AlyaEkmen_ evet dinlemek lazım ama bu aralar yerimde hiç oturasım yok bütün evi
                Kaldırıp dip köşe temizleyesim var buda bir doğum belirtisiymiş aşırı enerjik hissediyorum kendimi 😂