Asli2663 çok saol deniycem çok şiddetli gazi var sabahlara kadar uyutmuyo
Gaz problemi
Elifrana bio guanin içeriğinde dudak silikonu varmış onun icin buzdolabında saklanıyormuş 🤔
- Düzenlendi
Asli2663 Muskatın içecekleri lezzetlendirdiğinden bahsetmiştik. Ancak sütün içerisine katılan muskat sağlık açısından ciddi tehtit oluşturabilir. Süte muskat katıp içerseniz halüsilasyonlar görebilir, ciddi kalp rahatsızlıklarına kapı açabilirsiniz.. ? Bunu internette okudum paylasmak istedim doktorunuza danisip verin isterseniz
Mucizemmmmm ben bunu hiç bilmiyorum su ile versem olur mu belki de uykusunda ondan sıçrıyor 😔 ay çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Asli2663 rica ederim cnm okuyunca bir bakayim dedim ne olduguna bende veririm bebegime benimkide cok gazli bunu gordum paylasmak istedim ne kadar dogrudur orasini bilemem doktorunuza danisin sonra verin bence en sagliklisi o
Mucizemmmmm doktorum rezene ver demişti bir dahaki gittiğimde muskatı soracağım kayınvalidem alıştırmıştı kakasını yapınca da işime geldi ne yalan söyliyim😔
Asli2663 internette bir suru bilgi var ne kadar dogrudur bende bilmiyorum ama konu bebegimiz olunca biraz dikkat ediyoruz diye paylasmak istedim sizinlede doktorunuzda onaylarsa devam edersiniz . InsAllah hic gerek kalmaz gazlar bi an once gecer🙏🏻
4 gün sonra
Seym34 muskat diye bir baharat ceviz gibi aktardan alıyorum çok az rendeleyip veriyorum valla süt ile karıştığında halüsinasyon görünüyor vs yazmış bazıları da benim oğlum da hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür iki aylık olduk ağlamıyor oğlum artık... yarın doktorumuza da söyleyeceğim böyle kullanıyoruz bir sıkıntı olur mu diye. Bir de ben sürekli reZene içiyorum oğluma da veriyorum çay kaşığı ile doktorumuz öyle demişti
Lolipop kimyonlu rezene çayı aldım ben 2 gündür ondan veriyorum mama içiyo benim bebeğim gazı çok oluyo şuanlık sakiniz galiba işe yarıyo
Damlarslan hazır market ürünü mu aldın tatlım yoksa aktardan mı aldın ?
Lolipop eczaneden aldım bebekler için diye