Bende rezene içiyorum kimyonu suyla karıştırıp içiyorum ayağına acı elma yağı ile masaj yapıyorum ama favorim muskat şiddetle tavsiye ederim biraz rendeleyip sütüm ile veriyorum sonra çatır çatır 😊
    Benim bebeğim de kıvranıyor uyku uyuyamiyor uykusu bozuluyor bi kizariyo bi morariyo napcagmi şaşırdım
    Elifrana metsil ise yarıyor mu bizde kullandık bi kaç gün fayda görmedik bide doktor agulane diye bi şurup verd ama çok zorlanmadikca verme dedi
      Alprenela canım azıcık rendele bir kere vermen yeterli çok rendeleme acı çünkü tatlı kaşığında sütünle karıştır ver ardından da memeni ver yutsun hemen sonra pırt yaparken ıkınıyor ama ağlamıyor çok şiddetli ağlardı benimki çok şükür geçti o devirler bir kere veriyorum günde rendeyi aşağı yukarı yap o dökülen kadar ver işte inşallah şifa bulur senin kuzunda
        Havvahzl e bebekte satılan kiraz cekirdekli gaz kemeri var
        Yeğenim de çok fenaydı ondan aldık fön makinesiyle ısıtıp takıyoruz karnına çok güzel çıkarıyor gazını
        Ve annesi bol bol rezene içiyor yemeklere kimyon ekliyoe gazını alsn diye
          Elifrana bio guanin içeriğinde dudak silikonu varmış onun icin buzdolabında saklanıyormuş 🤔
          Kubra3458 aktardan canım bir baharat türü aslında ama gaz sancısı mide bağırsak. Problemlerine birebir . Benim görümcem günde 3 kere kullanmış ama ben bir kere sabah veriyorum tatlı kaşığına biraz rendeliyorum sonra sütümü ekliyorum üzerine sonra memeden devam süt vermeye pırt pırt pırt 😊
            Asli2663 Muskatın içecekleri lezzetlendirdiğinden bahsetmiştik. Ancak sütün içerisine katılan muskat sağlık açısından ciddi tehtit oluşturabilir. Süte muskat katıp içerseniz halüsilasyonlar görebilir, ciddi kalp rahatsızlıklarına kapı açabilirsiniz.. ? Bunu internette okudum paylasmak istedim doktorunuza danisip verin isterseniz
              Mucizemmmmm ben bunu hiç bilmiyorum su ile versem olur mu belki de uykusunda ondan sıçrıyor 😔 ay çok teşekkür ederim Allah razı olsun