Havvahzl kimyonlu rezene çayını dene istersen humananın internette araştır
Gaz problemi
Rezene çayı için bebeğin ağzına da damlatın, kimyon kaynatın için bebeğede bir damla damlatın. Birde bebeğinizde ki gaz için Göğsünüze de karbonatlı su yapıp sürün emzirmeden önce. Bunlar gaz a çok iyi geliyor. bu dediklerim hem size hem bebeğinize iyi gelr inşallah..
Bende rezene içiyorum kimyonu suyla karıştırıp içiyorum ayağına acı elma yağı ile masaj yapıyorum ama favorim muskat şiddetle tavsiye ederim biraz rendeleyip sütüm ile veriyorum sonra çatır çatır 😊
NurKaradmn sabah akşam içiyorum rezene. Kimyon deneyeyim bir de
Meryemerva İnşallah İnşallah
Benim bebeğim de kıvranıyor uyku uyuyamiyor uykusu bozuluyor bi kizariyo bi morariyo napcagmi şaşırdım
Asli2663 cnm muskat i nadil veriyorsun günde kaç kere yazar mis in bi de ne kadar veriyosun
Alprenela canım azıcık rendele bir kere vermen yeterli çok rendeleme acı çünkü tatlı kaşığında sütünle karıştır ver ardından da memeni ver yutsun hemen sonra pırt yaparken ıkınıyor ama ağlamıyor çok şiddetli ağlardı benimki çok şükür geçti o devirler bir kere veriyorum günde rendeyi aşağı yukarı yap o dökülen kadar ver işte inşallah şifa bulur senin kuzunda
Asli2663 çok saol deniycem çok şiddetli gazi var sabahlara kadar uyutmuyo
Elifrana bio guanin içeriğinde dudak silikonu varmış onun icin buzdolabında saklanıyormuş 🤔