ayseyilmaz96 hayır canım nar mor lahana neden yasak olsun yanlış yönlendirmeyin 😅😅 ben hep nar yedim ablam hep nar yemiştir nar kan yapar vucutta hiç bir zararı yok ayrıca maden suyu içilebilir asitli olmasına rağmen. Onun dışında kola fanta tarzı seyler içilmemeli yani canın çekiyosa bi kaç yudum alabilirler 😅 öyle kendinizi zorlamayın ben sucuklu yumurta canım cekmişti 2 lokma yedim birşey olmadı can cektiği için küçük yedim. Ama sürekli olarak sakatat ve aburcubur yenmemeli sakatat zararlı aburcubur kilo yapıyo anneye. Faydası yok birde.
Yemememiz ve yememiz gerekenler
ayseyilmaz96 her gün nar yiyorum neden yenmemeli ilk defa duyuyorum
ada58 valla yedıgımız cogu seyde katkı maddesı var cok şukur bızde bı saglık sorunu yaratmadı ınsalah yaratmazda dıyelım🙏
Poyrazin_annesi hazır corbayı nasıl tüketiyosunuz hiç güzel değiller 😅😅 elde yapılan gibi değil ve ayrıca evet cok zararlı corbadan alıcağınız hiç bir vitamin yok hergün içildiği için vucuda faydası olmadığından zararı da cok tabiki. Yinede siz bilirsiniz 😁
Kansızlık için; demir içeren ürünlerin süt, peynir, yoğurtla birlikte tüketilmemesi gerekiyomuş. Maydonoz, cennet hurması, sakatat,hazır paket gıdalar tüketilmemesi gerekir diye biliyorum. Herkesy sağlıklı ve mutlu bir hamilelik diliyorummm🥰
Cennet hurmasının ne zararı var ki
Fatmayigit1 sadece mercımegı kendım yapıyrm ama ezogelını sehrıye corbasını cok sevıyrz🥰
Birseniz pişmemiş az pişmiş et tavuk balık yumurta , sakatatlar midye vs salam sosis krem peynir alkol sigara tuketmemeniz gerekiyor. Kefir yumurta balık et kaşar peynir peynir ceviz fındık bal kaymak yoğurt gibi ürünleri mutlaka tüketin
Mehtaphalil düşük riski oluşturuyor rahim açtığı için
minikbirisi teşekkürler ☺️
Birseniz Hamileliği ilk defa biz yaşamıyoruz yıllar yıllar öncede yaşanan bir durumdu bu. Bence kendinizi kasmayın hamileliği işkenceye dönüştürmeyin tadını çıkarın, temiz ve iyi pişmiş olduğu sürece abartmadan istediğinizi yiyin. :) tabii sağlıklı olan yiyecekleri bile abartmamak gerekiyor sonuçta her şey dozunda güzel 😊 benim doktorum hiçbir şeyi yasaklamadı, yasaklarsam daha tatlı gelir temiz iyi pişmiş olduğundan emin ol istediğin her şeyi abartmadan ye aklında kalmasın hiçbir şey dedi :)
Mehtaphalil ben cok yedim cok sukur bisey olmadi İnternet arastirmistim oysa
Poyrazin_annesi yeme çocugu zehirler
Birseniz bana doktorum somon ve hamsiden başka balık yeme dedi. Konserveler ve konserve balık zararlıymış baharatlı yağlı şeyler de yeme dedi özellikte gece cips 😅 yeşil çay rezene bunları da önermedi öğün arasında 𝟙 porsiyon meyve ye yanında mutlaka süt ürünü de ye dedi yoğurt peynir süt gibi