Birseniz Elif0611 yukarıda bi anne yazmıştı çok sevdiğim ton balığı yiyemiyorum şuan doğumdan hemen sonra yiycem diye 🤷🏻♀️
damlaakman Melis3333 maydanozu az bir tutam yiyebirsiniz kahvaltida bi sakincasi yok bi demek maydanoz yicek haliniz yok oyle zararli olur hic yemeyin diye bisey yok yani doktorunuz neden oyle demis anlamadim bende cok iyi bi doktordan dinledim nettede zararli oldugu yazmiyo az bisey yenenilir sevdigin biseyse azcik azcik ye bisey olmaz bende yedim kac kere
Ozlem1307 kzbny0lc balık olarak yediğimiz balık fark ediyor mu mesela ben hamsi seviyorum ama okuduğum kadarıyla somon yada sardalya en faydalısıymış ama hiç denemedim
kzbny0lc Ozlem1307 Evet çok doğru dediginiz gibi en çok omega onlarda var😇 Ben daha cok hamsi, uskumru, sardalya ve istavrit tükettim. Bi kaç kez de güvendiğim yerde alabalık yedim. (Somon ben de yemedim 😂)
Fmc Ozlem1307 Mevsiminde taze tutulmuş balık tüketin hamsi seviyorsanız hamsi de olur oda oldukça faydalı
Poyrazin_annesi Msl_ege vala bn kendimi bıldım bılelı annem hep hazır corba yapar smdı evlendm hala hazr corba yapıyrm. Herseyde bı katkı maddesı var ztn
Miniklimonum kahvesever__ 13-14.haftalardan sonra sucuklu yumurta pizzalar hamburgerler vallaha tükettim çok :) canım deli gibi pizza hamburger istiyor kahve de günde 1 bardak içmeye başladım hayırlısı olsun
Fatmayigit1 Poyrazin_annesi hazır corbayı nasıl tüketiyosunuz hiç güzel değiller 😅😅 elde yapılan gibi değil ve ayrıca evet cok zararlı corbadan alıcağınız hiç bir vitamin yok hergün içildiği için vucuda faydası olmadığından zararı da cok tabiki. Yinede siz bilirsiniz 😁
Olich Birseniz hurmayı yiyorum bir sıkıntı olmadı 🙈 abartmamak kaydıyla doktorum izin verdi. Adaçayı hariç başka hiç bir şey yasaklamadı açıkçası
Aayseee Bence bol bol kuruyemiş yenmeli badem cevız fındık vs gibi bide herşeyın doğalı daha sağlıklıdır tabıkı o yüzden hazır gıdalar tercıh edilmemeli.
ada58 Poyrazin_annesi hazır çorba içinde en çok katkı maddesi olan, hiç bir besleyiciliği bulunmayan, kansorojen madde içeren ürünlerin başında geliyor.sadece hamilelikte değil hiç bir zaman evinize sokmamanız gereken bir ürün, içindeki katkı maddeleri ciddi rahatsızlıklar başta kanser, kalp damar, genetik hastalıklara dahi davetiye çıkarıyor. annem hayatta içirmezdi bize çok şükür böyle bir alışkanlığımız olmadı
Poyrazin_annesi ada58 valla yedıgımız cogu seyde katkı maddesı var cok şukur bızde bı saglık sorunu yaratmadı ınsalah yaratmazda dıyelım🙏
Guncem Herkes ne kadar saglikli dengeli besleniyor. Ben de hamile kalana kadar aşırı dengeli saglikli beslenen biriydim. Suan beyaz peynir ekmek, elma, ayva, yayla corbasi komposto dışında bir sey yiyemiyorum. Cok üzülüyorum bebegimi yeterince destekleyemiyorum diye. Tek tesellim gebelik öncesi muayenemde depolarim güzel göründü bir de sivi tuketimim iyi. Insallah su bulantilar gecer de ben de eni konu beslenebilirim☹
Sema97 Guncem bende bunları yaşadım 2ay sadece peynir ve elma yedim. Çok moralim bozuktu geçeceğine inanmıyordum ama zamanla hafifliyor bulantı. Ben 4kilo vermiştim doktorum bi sıkıntı olmaz şuan senden beslenmiyor zaten demişti sizde endişelenmeyin o alması gerekeni sizden alıyor
Fatmayigit1 ayseyilmaz96 hayır canım nar mor lahana neden yasak olsun yanlış yönlendirmeyin 😅😅 ben hep nar yedim ablam hep nar yemiştir nar kan yapar vucutta hiç bir zararı yok ayrıca maden suyu içilebilir asitli olmasına rağmen. Onun dışında kola fanta tarzı seyler içilmemeli yani canın çekiyosa bi kaç yudum alabilirler 😅 öyle kendinizi zorlamayın ben sucuklu yumurta canım cekmişti 2 lokma yedim birşey olmadı can cektiği için küçük yedim. Ama sürekli olarak sakatat ve aburcubur yenmemeli sakatat zararlı aburcubur kilo yapıyo anneye. Faydası yok birde.
Poyrazin_annesi Fatmayigit1 sadece mercımegı kendım yapıyrm ama ezogelını sehrıye corbasını cok sevıyrz🥰
Ozdelif41 Kansızlık için; demir içeren ürünlerin süt, peynir, yoğurtla birlikte tüketilmemesi gerekiyomuş. Maydonoz, cennet hurması, sakatat,hazır paket gıdalar tüketilmemesi gerekir diye biliyorum. Herkesy sağlıklı ve mutlu bir hamilelik diliyorummm🥰