3mlek2bebkannesi öyle ama şimdi 30 dan sonra gitmeye başladım. Bakan kişi bişey demedi bu konuda ama ön bilği olmayınca korkuyor insan 🤷🏻♀️ Doktor değişsem dye düşündüm ama doğumda az kaldı 🤷🏻♀️
Devlet hastanesin de doğum 🤔
⏏️⏏️⏏️⏏️
Minoo01 siz söylediniz mi normalde söylemesi lazım hatta perinatoloji yönlendirmesi gerekiyodu
3mlek2bebkannesi evet yönlendirdi. Randevu aldım. Bebekte ki kalp sorununu yeni öğrendim. Bu gittiğim de dedim o yüzden. Oda o bölüme yönlendirdi. Ondan sonraki gelişinde gün verecem rastgele kim denk gelirse o yapacak ameliyatını dedi. 🤷🏻♀️
Minoo01 senin dosyanda yazar canm ona göre hareket ederler evet devlette kendi doktorun denk gelirse ancak ama asistanlara bırakmıyorlar uzman illaki oluyo merak etmeyin
3mlek2bebkannesi ilk defa duydum. Doğumu kendi doktorun değilde kim denk gelirse onun yaptığını 🤔🤷🏻♀️ Daha önce ki doğumum özeldeydi. Bu durum herkeste böyleyse o zaman bu durumu dert etmem. Özelde ki kalp doktoru prof. Bu gittiğim şehir hastanesin de uzman kalp doktorları.
busra-M yenilenimce nasil olmus zeynep kamil odalar nasil biraz anlatirmisiniz benimde riskli gebelik orda olcak buyuk ihtimal bide sezeryanda yapistirmami sizin dogum nasil oldu :)
Minoo01 canim riskli gebekikde perinatoloji ilgileniyo ordada asistam bakmadi hic mesela bana uzman doktor vardi mecbur riskli gebelik oldugu icn ameliyat ole kim denk gelirse ama bilgilerin onlarda oluyo ztn ona gore davraniyolar
Minoo01 Ben kontrol hep özelde son 3 gün kala devlete randevu aldım gittim doğurdum geldim çokta memenun kaldım bu arada normal doğum yaptım 🥰
Merve_0109 sezaryen mi peki sizin ? Benim hem sezaryen hemde bebekte kalp sorunu çıktı bende gebelik şekeri var. Baya karışık yani.