Son ay yada son haftalar var mı rotayı devlete çevirip doğum yapanlar. Şekerim var riskli gebelik. Ayrıca bebekte kalp sorunu çıktı 😔 devlete gidiyorum 30 dan bunyana randevular geç hemde prof diye gidiyordum doktora ama hep asistan denk geliyordu. En son sordum meğer profesör dekan olmuş hasta ve ameliyata girmiyormuş. Şook oldum. O adam adına randevu alıyorum, kapıda bile onun adı yazıyor ama bakan farklı kişi. Bu nasıl iştir anlamıyorum 🤷🏻♀️ Durumum zaten riskli hiç bir bilği yok. Ee rastgele kim denk gelirse o yapacakmış ameliyatımı 🤦🏽♀️ Hadi o sorun değil ama çocukta kalp rahatsızlığı var. Kalp doktoru bulunmalı doğumda adam bey haber.
Devlet hastanesin de doğum 🤔
⏏️⏏️⏏️⏏️
Minoo01 araştırmamı ? Yoksr normal devlet hastanesi mi kadındoğum olarak . Bende devlete gidiyorum .
Hilalyrdkl araştırma şehir hastanesi 🙄
Minoo01 doğumu riske bırakmıyorlar canım bilgilerin oluyo zaten ben böbrek nakilliyim mesela nefroloğ gelmeden başlamadılar sezeryana büyük ihtimal sizinde çocuk kardiyoloji falan hazır bulunur ki araştırma hastanelerinde 24 saat her dalda doktor hazır bulunuyor bunu bizzat özel hastane doktorları söyledi sakın devletten başka yerde doğumu düşünme diye
5 gün önce Zeynep Kamil devlet Hastanesi’nde doğum yaptım. Korkularım çok fazla vardı ilk doğum olduğu için. Ama iyi ki de orda yapmışım. Ebelerden hemşirelere hasta bakicilar dahi o kadar ilgiliydi ki Allah hepsinden razı olsun. Doğuma girmeden tüm bilgiler alınıyor ona göre doğum oluyor.
3mlek2bebkannesi öyle ama şimdi 30 dan sonra gitmeye başladım. Bakan kişi bişey demedi bu konuda ama ön bilği olmayınca korkuyor insan 🤷🏻♀️ Doktor değişsem dye düşündüm ama doğumda az kaldı 🤷🏻♀️
⏏️⏏️⏏️⏏️
Minoo01 siz söylediniz mi normalde söylemesi lazım hatta perinatoloji yönlendirmesi gerekiyodu
3mlek2bebkannesi evet yönlendirdi. Randevu aldım. Bebekte ki kalp sorununu yeni öğrendim. Bu gittiğim de dedim o yüzden. Oda o bölüme yönlendirdi. Ondan sonraki gelişinde gün verecem rastgele kim denk gelirse o yapacak ameliyatını dedi. 🤷🏻♀️
Minoo01 senin dosyanda yazar canm ona göre hareket ederler evet devlette kendi doktorun denk gelirse ancak ama asistanlara bırakmıyorlar uzman illaki oluyo merak etmeyin