• Gündem
  • İstanbul Asansör Tevacüz Girişimi….

nevarneyokk Belki beni yargılayacaklar ama bu tecavüz kadina şiddet kadın cinayeti çocuklara yapılan tecavüz öldürülmesi gibi olaylar bir senede o kadar psikolojimi bozdu ki yemin ederim kız evladı doğurmak istemiyorum Türkiye’de yaşadığım sürece. Nasıl koruyup kollayacaz hiç bir fikrim yok.

O bu değil de artık babaların evlatlarını öldürmesi yumruklamasi boğazını kesmesi ay ne acı ya ne acı haber izlemek istemiyorum ya lanet olsun kadın cinayeti tecavüzü işkencesi bıktık ya ülkemiz zaten darma duman birde böyle haberler inanılmaz can sıkıyor…

nevarneyokk yılllar oldu herhalde, osmanbey metrosundan nişantaşına çıkıyordum gece 11 felandı nöbetten çıkmıştım ölüyorum yorgunluktan.. yürüyen merdivende türkmen uyruklu biri kalcamı elledi ilk şokla anlayamadım aşırı da yorgundum yalnışlıkladır diye dönüp bakmadım hani elinde poset degmiştir felan bi de merdiven bomboş bir basamak asagıdaydı.. sonra tekrar elleyince dönüp ittim merdivenden yuvarlanarak aşağıya düştü o sinirle bende inip ayakkabımı cıkardım topuklu bot vardı topuguyla suratını parçalayarak vurdumm polisler geldi bizi ayırdı adam soktan kıpırdayamadı, dava açtım bir de üzerine ülkeden sınır dışı edildi. Burda mimar sinanda okuyormuş. Eger böyle biri olmayasaydım belki eve kadar takip edecekti. Belki ellendiğimle kalıp travma yasayacaktım. Ona güzel bir ders oldu. Umarım yüzündeki yırtık izleri hiç geçmez davaya dikişle gelmişti ve herkes yıllarca noldugunu sorarlar :)

110710 ya suratı kan icinde kaldı, almaz mıyım böyle sakin anlattığıma bakmayın.. bi de o gece nezarete atıldı, özgecanın öldüğü yıldı herkes biraz daha hassastı, karakolda amir ceketsiz ve yalın ayak içeri atılmasını istemişti hava da buz gibiydi.. o zaman oh demiştim.

110710 diliyorum gerçekten iz kalmıştır ve herkes buraya noldu diye sorar :))

nevarneyokk her merhaba ben geldim diyeni almanın acı sonu maalesef 🤦🏻‍♀️ Evet yardıma ihtiyacı olana yardım etmek kapıyı açmak güzel ama eğer karşı taraf bu durumu suistimal ediyorsa gram üzülmüyorum dönsünler memleketlerine, zaten gelip hırsızlık taciz tecavüz yapan insanların başına ülkesinde kalsa ne geleceği de beni hiç ilgilendirmiyor, Allah herkesin hepimizin evlatlarını korusun ama özellikle de kız evladı olan kız evlada hamile olan kadınların korkusunu tahmin edebiliyorum, oğlum olacak fakat ben bir kadını lafıyla bile incitsin istemem Allah erkek evlatlarımıza ahlak edep nasip etsin valla bu canı yanan kaçıncı kadın

Bu haberdeki pislik gecen senede 10 yasindaki bi cocuga ayni girisimde bulunmus sonra serbest kalmis , cezalar sucsuz kaldikca daha fazlasini yapiyorlar gercekten cok uzucu ürkütücü ulkenin geldigi son nokta

Bizim kendi sapığımız,tecavüzcümüz,tacizcimiz yetmezmiş gibi yok Afgan yok Suriyeli yok Pakistanlı aç vasıfsız adamları doldurdular ülkeye… donanımlı olanları doktor mühendis vs diğer ülkeler aldı bize posalar, çöpler geldi… abi zaten kıçı kırık ekonomisi berbat bir ülkesin senin ne haddine yani? Gençlerimizi öldürürler, kızlarımıza tecavüz ederler, aşırı ucuz iş gücü olup bizim işçilerimiz işsiz bırakırlar… dilenirler insanları rahatsız ederler. Sürekli doğurup devlet hastanelerinden randevu almamızı engellerler… safi zararlar ya. Kim ne derse desin eminim linc edecekler olacaktır ama ülkenin bu kadar Berbat halde olmasının en önemli sebeplerinden biri de ülkeye ne olduğu belirsiz göçmenlerin alınmasıdır…

Pisili ülkemizdeki infaz düzenlemesi ne yazık ki çok kötü. Belli başlı suçlar dışında diğer suçlara verilen ceza ne kadar olursa olsun suçlu hapse girmiyor. Ya da birkaç günlük girdi çıktı yapılıyor. Her gün yeni bir düzenleme yeni bir değişiklik yapılıyor. Ve ne yazık ki bunların hepsi suçlunun lehine oluyor. Yazan kanun uygulanıyor ve sonuç bu. Utanılmasa suçluya pardon sizi adliyeye kadar yorduk denilecek. Hırsıza verilen on yıl ceza bile ya yatılmıyor ya da birkaç gün yatıp çıkılıyor sabıkası vs yoksa. Acı ama gerçek. Halk da ceza verilmedi sanıyor

yyagmurrsenn Az bile yapmışsın… İnsanda bırakacağı tramva boyutu çok büyük böyle şeylerin.. O kızcağız şimdi nasıl asansöre binecek mesela ya da bundan sonra evden çıkarken kim bilir ne kadar süre adımları geri gidecek ..

nevarneyokk malesef öyle işte, travma zaten savunma oluşturamayınca oluşuyor.. ciddi bir şekilde saldırıp zarar verebilseydi belki pislik tacizcide travma oluşur korkardı bidaha bi kadına dokunmaya. Ay Allahım ıslah etsin. Cok Zor bir devirdeyiz

HollyMolly keşke bi kaç kere beğenebilsem dediğim yanıtlardan biri. O kadar haklısınız ki, keşke haklı olmasaydınız. Bizim okumuş, kültürlü insanımızı Avrupa ülkeleri havada kaparken afedersin el alemin b.k püsürü bize kaldı. Hergün ama hergün çocugumu nasıl bir ülkede büyüteceğim korkusu yaşıyorum. Ülkemi bırakıp gitmek istemiyorum onlara ama tükendim, istifayı basıp eşimi çocugumu alıp gitmek istiyorum bazen

nevarneyokk
                Böyle bi tweet dizisi gördüm. Eşi polis olanlar daha iyi bilir durumu ama ne yazık ki doğru gibi yazılanlar 😏

Hosgeldinbebek ben de çok isterdim haksız olmayı. Ya İnan arabam olduğu ve her yere arabamla gittiğim toplu taşıma kullanmadığım icin her gün Allah’ıma şükrediyorum. Arabaya bindiğim gibi kapıyı kilitliyorum biri biner diye Allah korusun. Bakkala markete giderken kulaklık takamıyorum korkudan biri yanaşır da duymam diye…