İstanbul’da yabancı uyruklu bir şahıs, evine kadar takip ettiği genç kıza asansöre bindiği sırada tecavüz etmeye çalışmış . Twitterda gündemde gördüm. Videoda kendimi bir an o kadının yerine koydum. Bu bende , sende olabiliriz bir gün.. Demem o ki kızlar evet bunu söylemek ve buna mecbur olmak çok acı ama evden çıkarken yanınıza artık biber gazı , bıçak , şok cihazı artık ne varsa almadan çıkmayın. Bazılarımızın kız evlatları var , bazılarımız kızını bekliyor… Allah hepimizi , evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın .. Gece gece yine moralim bozuldu.. Söylemek istediklerim bu kadar da değil bilmem biliyor musunuz yüzüne kezzap atılan Berfin Özek ona bunu yapan adamla evlenmiş dün… Böyle şeylerin kadınların verdiği mücadeleyi zedelediğini düşünüyorum .. Sizinde canınızı sıktım kusura bakmayın hep çiçek hep böcek olmuyor işte …
İstanbul Asansör Tevacüz Girişimi….
nevarneyokk Ulkeye kimliksiz, kişiliksiz ne kadar insan varsa doldurdular. Ne denir bilmiyorum, her seferinde yüreğimiz yanıyor ama çaresi yok, cezası yok, yaptırımı yok. Kendi adeletini kendi sağlamaya çalışanlar ceza alıyor, kadir şeker gibi. Paylaşacak bir şey yok acıdan başka.
caganin_annesi Bunu bir millete mal etmek istemezdim insanın kişiliği ile alakalı demek isterdim ama gerçekten dediğiniz gibi bu kaçıncı yabancı uykurlunun taciz ettiği, tecavüz ettiği kızımız . Namusumuza kadar ileri gittiler … Allahın belaları..
nevarneyokk ülke de bizden çol yabancı uyruklu insanlar var sanki Türk olanlar yetmiyormuş gibi. Ben takıyorum yanım da çakı
K_k1905 Bendede biber gazı ve çakı var . Allah kullanmaya mecbur bırakmasın
nevarneyokk aminn
nevarneyokk idam candır. bazı hammurabi kanunları da candır. hırsızlık mı yaptı? kes kolunu. tecavüz mü etti kes bi yerini. zarar vereni öldüreceksin yok bunun ötesi. niye yaşıyor şimdi o adam? sınır dışı edilip hayatını yaşamaya devam edecek, ama biz bunu istemiyoruz? o zaman aynısını da ona yapsınlar. e hani adalet ? benim nazarımda adalet kısasa kısastır
elfmoom Kessinlikle öyle . Hukukta bazı ilkelere aykırı olabilir bu söylediğim ama adamlar asırlar önce gerçekten en güzel hukuk kurallarını yazmış… Keşke uygulansa bilmem biraz iflah olurlar mı ..
nevarneyokk karınlarını doyurduğumuz yetmezmiş gibi kızlarımıza göz dikti şerefsizler. Defolup gidin nerde hangi bombada patlıyorsanız patlayın ya banane.. geliyorsunuz burda 100 tane çocuk yapıyorsunuz bide 😡
Bıktık artık kullandığın biber gazı şok cihazı bile suç yerine geçiyor kendimizi korumak bile yasak ülke yol geçen hanına dönmüş elini kolunu sallayan giriyor adım atmaya korkuyoruz yanımızda biri olmadan
nevarneyokk bunları yapanların hepsinin asılması lazım işte korkudan dışarı çıkamıyorum artık hava hafif karardimi Allah kimsenin başına vermesin inşallah 🙏
RumeysaNur34 Biber gazını gönül rahatlığıyla taşıyabilirsiniz . Herhangi bir yasak durumu yok 🙏🏼
Gulasel Amin , İnşallah
nevarneyokk hukuk? hangi hukuk? aykırılık varsa bu tecavüzcülerin, katillerin yaşıyor olmasıdır. adalet varsa herkes yaptığının aynısını yaşamalı.
elfmoom İşte SÖZDE hukuk kurallarındaki cezanın şahsiliğine tersmiş idam bilmemneymişte neymiş.. Bu taciz tecavüz kadın cinayetlerinden çıkan kararlara şok oluyorum. O kararı veren hakimin kızı eğer mağdur konumda olan olsaydı acaba biraz şurdan biraz burdan indirim yapar mıydı ? Çoğunun davayla yeteri kadar ilgilendiğini bile düşünmüyorum..
nevarneyokk ben 8 yaşından beri profesyonel lisanslı olarak taekwondo ve kick bokscuyum. bizim yumruk ve tekmemiz bile silah olarak geçiyor malesef. arabamda çakı var , Allah korusun ama zerre acımam öyle bir şeyde. ben yanacağıma o yansın derler ya o hesap..
nevarneyokk asansör fobim iki katı oldu😱😱 valla bu ülkede kadınsan 4 gözün 4 kulağın olucak çantanda biber gazın olucak!!! Bide yasak demiyorlar mı, yasakmış yemişim yasağını, sapık sapıklık yapınca, iş işten geçince mi vahh vahh diyecekler yani….
bu ülkede ağır yaptırım olmayan hukuk sisteminden bir cacık olmaz olan garibana kadına olur🤷🏼♀️☹️
nevarneyokk cezanın indirimi olmamalı. ceza cezadır, sonuçta durduk yere ceza verilmiyor bunlara. indirim değil ben olsam bindiririm. üç beş yıl nedir..