• Gündem
  • İstanbul Asansör Tevacüz Girişimi….

alparslanin_annesi idam zaten sapığa gelmeli suçun kanıtı dna ile tespit edilir tükürük sperm analizi vs. Yani somut delil, somut ceza, yoksa eften püftene idam değil SAPIĞA idam gelmeli çünkü bunların teşhisi kolay olur ama bir türlü cezaları ağır olmuyor🤷🏼‍♀️

Ya ben şimdi baktım haber detaylarına da esenyurtta diyor bende esenyurtta oturuyorum şans eseri yaşıyoruz gerçekten başımıza birşey gelmeden eve girince şükür eder olduk 🥺

nevarneyokk kadinlari silahlandirmalari sart baska care kalmadi can guvenligimiz yok bugun bir baba kizini keserek öldrmus 7 yasinda ayni yas kizim var allak bullak oldum

Deletedmom15262 Aynen öyle.. Kapı gibi video var mesela .. Olmasa da utanmaz göğsünü gere gere ben yaptım , öldürdüm diyor , pişman değilim diyor… Buna idamı layık görmeyenin adalet terazisi bozuktur ..

Deletedmom15262 sorun orda canim 42 yıl yatan nie yattı kesin suçlu olarak görüldüğü için bilmiyorum yaa şu zamanda suçsuzlar içerde suçlular dışarıda olduğu için yine emin olamıyorum ama keske bu bariz şekilde çıksa bu heleki çocuk tecavüzcülerin kadınlara eziyet edenlere bin misli acı verilse gebertirim oyle bir rahatlarım ki anlatamam

Ülkeyi kendi zihniyetlerıyle aynı şerefsizlerle doldurdular kadının adı kalmadı. İşin kötü tarafı nefsi müdafaa yapsak beyanımız esas alınmaz. İstanbul Adana Ankara İzmir gibi yerlerde olanlar lütfen biber gazsız dolaşmayın arkanızı sürekli kontrol edın kapılarınızı görmeden kimseye açmayın .

nevarneyokk Belki beni yargılayacaklar ama bu tecavüz kadina şiddet kadın cinayeti çocuklara yapılan tecavüz öldürülmesi gibi olaylar bir senede o kadar psikolojimi bozdu ki yemin ederim kız evladı doğurmak istemiyorum Türkiye’de yaşadığım sürece. Nasıl koruyup kollayacaz hiç bir fikrim yok.

O bu değil de artık babaların evlatlarını öldürmesi yumruklamasi boğazını kesmesi ay ne acı ya ne acı haber izlemek istemiyorum ya lanet olsun kadın cinayeti tecavüzü işkencesi bıktık ya ülkemiz zaten darma duman birde böyle haberler inanılmaz can sıkıyor…

nevarneyokk yılllar oldu herhalde, osmanbey metrosundan nişantaşına çıkıyordum gece 11 felandı nöbetten çıkmıştım ölüyorum yorgunluktan.. yürüyen merdivende türkmen uyruklu biri kalcamı elledi ilk şokla anlayamadım aşırı da yorgundum yalnışlıkladır diye dönüp bakmadım hani elinde poset degmiştir felan bi de merdiven bomboş bir basamak asagıdaydı.. sonra tekrar elleyince dönüp ittim merdivenden yuvarlanarak aşağıya düştü o sinirle bende inip ayakkabımı cıkardım topuklu bot vardı topuguyla suratını parçalayarak vurdumm polisler geldi bizi ayırdı adam soktan kıpırdayamadı, dava açtım bir de üzerine ülkeden sınır dışı edildi. Burda mimar sinanda okuyormuş. Eger böyle biri olmayasaydım belki eve kadar takip edecekti. Belki ellendiğimle kalıp travma yasayacaktım. Ona güzel bir ders oldu. Umarım yüzündeki yırtık izleri hiç geçmez davaya dikişle gelmişti ve herkes yıllarca noldugunu sorarlar :)

110710 ya suratı kan icinde kaldı, almaz mıyım böyle sakin anlattığıma bakmayın.. bi de o gece nezarete atıldı, özgecanın öldüğü yıldı herkes biraz daha hassastı, karakolda amir ceketsiz ve yalın ayak içeri atılmasını istemişti hava da buz gibiydi.. o zaman oh demiştim.

110710 diliyorum gerçekten iz kalmıştır ve herkes buraya noldu diye sorar :))

nevarneyokk her merhaba ben geldim diyeni almanın acı sonu maalesef 🤦🏻‍♀️ Evet yardıma ihtiyacı olana yardım etmek kapıyı açmak güzel ama eğer karşı taraf bu durumu suistimal ediyorsa gram üzülmüyorum dönsünler memleketlerine, zaten gelip hırsızlık taciz tecavüz yapan insanların başına ülkesinde kalsa ne geleceği de beni hiç ilgilendirmiyor, Allah herkesin hepimizin evlatlarını korusun ama özellikle de kız evladı olan kız evlada hamile olan kadınların korkusunu tahmin edebiliyorum, oğlum olacak fakat ben bir kadını lafıyla bile incitsin istemem Allah erkek evlatlarımıza ahlak edep nasip etsin valla bu canı yanan kaçıncı kadın