doganursezmag bende de var canım ama hamileyken doktor demedi dusugumden sonra öğrendim rahmimin ters olduğunu ama doguma veya hamilelige engel değilmiş kiminin de normal dogumdan sonra düzeliyormus
Benim de arkaya dönük, nolmuş kiiii 😂😂 hiçbi şeycik farketmiyor. 5+3 keseyi gördük. 5+6 kalp atışlarını gördük (vajinal ultrason) 7+5 kalp atışlarını dinledik. 24+4teyiz şimdi . Hamile kalmaya zaten engel değil, zorlaştırdığı falan da Yok. Ben karar verdim ve hemen hamile kaldım 🤗 çok şükür oğlum kıpır kıpır 🙏🏼👣💙
doganursezmag canım benimde rahmim ters hiç bir sorun teşkil etmiyor merak etme,için rahat olsun.Alttan muayene de sıkıntı yok bebeğin sağlıklı olsun önemli olan o ☺️
Melikezturk benim de bu haftya kadar bilmiyorduk bu haftada kan da yüksek olup karnımdan görünmeyip vajinal görününce rahimin ters dendi bence bebek olmadan rahimin pozisyonunu anlayamadı
doganursezmag yani çok büyük bi eksiklik değil bence o yüzden sordum kötü birşeymiş gibi konuşulmuş da. Farketmez yani Allah bizi de böyle yaratmış ve bi şekilde hamile kalıp bebişi görmüşüz:)
doganursezmag duyarsınız hiiiiç merak etmeyin pıt pıt atan minik kalbisini gördüyseniz sesini de bir sonraki randevunuzda duyarsınız 🤗 telefonunuzu hazır edin, ben devlet hastanesinde duydum, çekemeden kapattı 😔 özele eşimle gittim hep tutuşturdum eline telefonu 😂 bir minik kalbe bu kadar sevineceğim ve göz yaşı dökeceğim aklıma gelmezdi 😂 isteyen herkese duymak, yaşamak nasip olsun 🙏🏼🌸🐣