Zeyzeyu19 😂😂😂 ay kız onlar çok normal ben 39+5de doğum yaptım o zamana kadar abooo 5 dk dinlenip öyle dönüyordum
Dönemiyorum bile 😣
Zeyzeyu19 Normal canım herkeste oluyor .
Zeyzeyu19 bende 38+2 pazartesi doğum Allah nasip ederse inşallah, artık yatakta bile dönemiyorum 🤦🏻♀️
dakpinar- allah hepımıze saglıkla kavuşmayı nasip etsin uyutmuyor bile donerken ki acılar 🥲
KadersizMelek hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻
Zeyzeyu19 aynen dayak yemişim ordan sanki😄
dakpinar- Baskı değilde ağrı var en son muayenede dönmemişti şimdi dönmüş müdür acaba ?
ArelinAnnesi01 dönmüş olabilir canım o yüzdendir büyük ihtimalle
dakpinar- Ay hadi inşallah 🤲🏻 ilk doğumum en azından normal denemek istiyorum bi sorun olmadığı sürece 😕
Sonunda benimle aynı seyleri yaşayan birilerinin olduğunu görmek kendi acımdan güzel 🥲 yürürken yatakta dönerken egilirken asırı bi agrı acı oluyor demek o catı agrısıymı. Peki bu normal doğum belirtisi mi? Perşembe kontrole gidicem bebek hangi pozisyonda bilmiyorum suan benim 1 aydır var bu agrı 34+3 haftalıgım
Şeymi dostum 😂 50 kez squat yapmış gibi bir ağrı ve bende 20. Haftadan beridir var.
Zeyzeyu19 ah ne cekiyorum bir bilsen 🥺 36 dayim öluyorum resmen
110710 ay evet yada kendını sıfır bacak acmaya zorlamıssın gibi😮💨
Hamisannesi benımde 35 de falan baslamıstı ama cok azdı . Simdi hey yavrum hey almış başını gidiyor orası 🥲😂
Anne8484 evet arada kuyruk sokumum da agrıyor 😔 hele sırt üstü yatarsam takılıp kalıyorum
prensesannesiiiiiiii ben 30 haftamda suyum geldı zannedip acile gittim megerki altıma kacırmısım 🥲 ozaman bebegın asagıya dondugunu soylemıslerdı simdi 38+0 hala oyle catı agrısı diyorlar baksana oyleymis herhalde . İnsallah normal olur dpgumunuz bizim normal gozukuyor